Magda Jackman - ocena (2) Magda Makać zajmowała się sprzedażą naszego domu. Nie była to najłatwiejsza... Magda Jackman Kuba - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Małgorzatą Jarosławską z firmy... Kuba Róża - ocena (1) Gorąco polecam Apartaments Premium. Pełen profesjonalizm, fachowa pomoc i... Róża
Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Małgorzatę Jarosławską. Zaangażowana i kompetentna,... Agnieszka Anna P - ocena (2) Miałam przyjemność współpracować z biurem nieruchomości Prosperity Home przy... Anna P Paweł Gołębiewski - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polaecam Panią Jolantę Łukowską jako pośrednika... Paweł Gołębiewski Bogumiła Walkowska - ocena (1) Usługa sprzedaży mieszkania przebiegła wzorowo Pan Krzysztof Nakielski nasz... Bogumiła Walkowska Lol - ocena (1) Jolanta Łukowska to pośrednik, jakiego życzyłby sobie każdy! Pełna... Lol Katarzyna Malicka - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Jolantą Łukowską! To prawdziwa... Katarzyna Malicka Artur z Grudziądza - ocena (1) Już kilka lat powierzam swoje nieruchomości firmie Premium Apartments w... Artur z Grudziądza Małgorzata - ocena (2) Bardzo dziękuję Panu Ryszardowi w profesjonalnym doradztwie w sprawie... Małgorzata Joanna Pliszka - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Konradem. Dzięki jego wiedzy i... Joanna Pliszka Kornel - ocena (1) Bardzo zaangażowani, stały kontakt i przede wszystkim skuteczni Kornel Marek - ocena (1) Bardzo polecam, zawsze szybka i sprawna obsługa. Marek Katarzyna - ocena (1) Profesjonalne podejście do klieta. Bardzo dobry kontakt i osobiste... Katarzyna Przemek - ocena (1) Najlepszy firma na rynku polecam Przemek Małgorzata - ocena (1) Fachowa obsluga i doradztwo. Małgorzata Alina Maćkowiak - ocena (2) Sprzedawałam długo swoje mieszkanie zanim została mi polecona agencja. Od... Alina Maćkowiak Ewa - ocena (2) Bardzo dziękuję Pani Paulinie za pośrednictwo przy sprzedaży mojego... Ewa Małgorzata - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować panu Robertowi z firmy Dom & House za... Małgorzata