Krzysztof - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura nieruchomości Pepper House.... Krzysztof Dominika - ocena (1) Zakupiłam mieszkanie w Gdańsku z pomocą pana Krzysztofa Wolanina i jestem z... Dominika Maciek Kucharski - ocena (1) Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa - od początku do końca transakcji.... Maciek Kucharski
Jacek - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę agencję wszystkim, którzy cenią sobie... Jacek Małgorzata Pranszke - ocena (1) Pan Rafał Strzyżewski- pośrednik: godny polecenia. Bardzo zaangażowany,... Małgorzata Pranszke Wojtek - ocena (2) Doskonały kontakt, bardzo sprawne działanie Pani Małgosi Rogowicz, choć temat... Wojtek Land Invest - ocena (2) Skutecznie i profesjonalnie Land Invest Kaja - ocena (1) Dzięki Partnerom sprzedaż przebiegła w ekspresowym tempie. Pan Majewski... Kaja Dorota - ocena (1) Polecam z całego serca współpracę z MM Capital Home! Jestem niezwykle... Dorota Kristina - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewiczem! Pełne... Kristina Justyna i Sławomir - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem nieruchomości Honey Home.... Justyna i Sławomir Kinga - ocena (1) Świetne podejście do właściciela i do najemcy. Wszystko działa jak w dobrze... Kinga Bartek - ocena (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony osobą Pani Sylwii. Niesamowicie... Bartek Małgorzata Hajer - ocena (1) Gorąco polecam biuro nieruchomości Simdom! Pan Jarosław jest bardzo... Małgorzata Hajer Marysia - ocena (1) Kupiłam apartament w Gdańsku. Pan Robert Bandrowski był agentem, który to... Marysia slawomirb0606@gmail.com - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Moniką Zielińską przy... slawomirb0606@gmail.com Jarosław - ocena (1) Współpraca z Partners International to najwyższy poziom profesjonalizmu.... Jarosław Daniel Kowalski - ocena (1) Jedno z biur, które polecam omijać szerokim łukiem. Daniel Kowalski Dorota Walaszkowska - ocena (1) Sprzedaz mojego mieszkania w kartuzach oddalam w rece Pani Magdy Gackowskiej.... Dorota Walaszkowska Dar mil - ocena (1) Pan Liberski pomógł mi znaleźć najemcę na mieszkanie w Gdańsku. Byłem pod... Dar mil