Daniel - ocena (1) Polecam serdecznie! Profesjonalnie, rzeczowo i skutecznie. Daniel Igor - ocena (1) Pan Krystian wykazał się ogromnym profesjonalizmem i zaangażowaniem, za co... Igor Karolina Studzińska - ocena (2) Bardzo dziękuję pani Magdalenie Makać za pomoc i wsparcie. Zostałam... Karolina Studzińska
Agata - ocena (1) Polecam bardzo Panią Agnieszkę Różanska,współpraca z Tą Panią była... Agata Piotr Goławski - ocena (1) Pan pośrednik Paweł Data jest osobą dynamiczną, kontaktową, profesjonalną i... Piotr Goławski ANNA - ocena (1) Jestem niemiernie wdzięczna Pani jagodzie Wolff za pomoc w sprzedaży dwóch... ANNA Danuta Grajewska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Alicją Borowicz ze względu na... Danuta Grajewska Dobrosława - ocena (1) Pan Kryspin, zgodnie z moją prośbą, niezwłocznie pokazał mi mieszkanie oraz... Dobrosława Aleksandra - ocena (1) Chciałbym wyrazić ogromne podziękowania dla dwóch wyjątkowych specjalistek:... Aleksandra Martyna - ocena (1) Polecam usługi tej firmy, ja jestem bardzo zadowolona zwłaszcza z p. Patryka... Martyna Tomasz K. - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Kamilą Tuchanowską przy sprzedaży... Tomasz K. Magdalena Zawada - ocena (1) Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z wynajmem... Magdalena Zawada Marek Kruszyński - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z usług biura Premium Apartments i z pełnym... Marek Kruszyński Marta Kochańska - ocena (1) Sprzedaż mieszkania z Panią Pauliną to czysta przyjemność. Jest nie tylko... Marta Kochańska Tomek - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta Tomek Bartosz - ocena (1) Bardzo pozytywne wrażenia po współpracy z firmą Premium Apartments.... Bartosz Katarzyna - ocena (1) Współpracuję z agencją Unikat od ponad 4 lat i jestem bardzo zadowolona z... Katarzyna Iwan - ocena (1) Michał J zajął się wszystkim od przygotowania mieszkania do sprzedaży po... Iwan Marzena Jelińska - ocena (1) Kupno nieruchomości poprzez firmę Magic Hous przebiegła bezproblemowo... Marzena Jelińska Izabela - ocena (1) Dziękuję Panu Mikołajowi Kujawie za profesjonalizm, zaangażowanie i... Izabela