Uladzislava Patsekhina - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z panem Damianem Zajcem przy... Uladzislava Patsekhina Magdalena - ocena (2) Jesteśmy na etapie podpisania umowy przedwstępnej kupna mieszkania przez... Magdalena Barbara Klein - ocena (2) Serdeczne podziękowania dla Pani Ewy Czerwińskiej za expresową wręcz sprzedaż... Barbara Klein
Sandra - ocena (1) Tutaj zajmą się wszystkim od A do Z: od ogłoszenia, przez zdjęcia, aż po... Sandra Barbara - ocena (1) Polecam z całego serca. Świetna współpraca . Duże zaangażowanie i naprawdę... Barbara Monika i arek - ocena (1) Zakres usługi: zdanie wynajmowanego mieszkania w konfliktowej relacji z... Monika i arek Michał Wieczorek - ocena (1) Z panią Natalią zrealizowaliśmy już kilka transakcji i zawsze byłem... Michał Wieczorek MG - ocena (1) Pani Natalia Gerhmann to osoba, której można zaufać zna się na rzeczy,... MG Helge Berntsen - ocena (1) We worked with several agents in Gdansk and this is far the best and most... Helge Berntsen Filip Duda, Kancelaria Inwestycyjna Duda&Antkowiak - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Roksaną. Współpracujemy od dłuższego... Filip Duda, Kancelaria Inwestycy Jacek - ocena (1) Profesjonalnie, bezpiecznie sprawnie i skutecznie. Jacek Piotr - ocena (1) Sprzedaliśmy nasz dom z pomocą Kasi i z czystym sumieniem możemy polecić... Piotr Kuba - ocena (1) super obsługa, można powierzyć całą transakcję i na koniec spotkać się... Kuba Kamila Kubic - ocena (2) Serdecznie polecam Trevo a szczególnie kontakt z panem Danielem Rowińskim.... Kamila Kubic Barbara - ocena (2) Bardzo miła fachowa pomoc przy sprzedaży nieruchomości, punktualność wiedza... Barbara Krzysztof Lisewski - ocena (1) Jestem pod wrażeniem jak profesjonalnie, szybko i efektywnie Pani Ewa i Pani... Krzysztof Lisewski Igor - ocena (1) Trafiłem na Tomasza Pilczuka i muszę przyznać, że takiego agenta to ze świecą... Igor KK - ocena (1) Wspaniały prezes KK Tomek - ocena (2) Super profesjonalnie i skutecznie Tomek Piotr - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Natalią Krzemińską z biura sprzedaży... Piotr