Hubert - ocena (1) Bardzo dziękuję za świetne poprowadzenie sprzedaży panu Karolowi. Serdecznie... Hubert Dominika - ocena (1) Szybka sprzedaż lokalu! Polecam! Dominika Edyta - ocena (1) Profesjonalna obsługa, świetny kontakt i szybka sprzedaż mieszkania. Wszystko... Edyta
Maciej - ocena (1) Korzystałem podczas sprzedaży mieszkania oraz zakupu nowego. Pan Robert... Maciej Rafał - ocena (1) Wszystko przebiegało dobrze przy transakcji.polecam Rafał Marcin - ocena (1) Polecam Pana Grzegorza Banaszak za szybkość i prefesjonalizm Marcin Ewa - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Karoliną Kamińską - to zaangażowana, ciepła i... Ewa Grzegorz - ocena (2) Wspaniała współpraca z p. Ulą i Barbara. Bardzo uważny i rzetelny dobór... Grzegorz Sara Staszewska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Sprzedaż mieszkania przebiegła... Sara Staszewska Cecylia Artur - ocena (1) Bardzo dobrze przeprowadzona trudna sprzedaż- dom w trakcie budowy. Świetne... Cecylia Artur Mateusz - ocena (2) Polecamy biuro! Mieliśmy okazję skorzystać z usług Pana Krzysztofa... Mateusz Ela - ocena (1) Bardzo rzetelna firma, kolejny raz powierzam wynajem, pan Bartek super... Ela Justyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Kupiłam mieszkanie bardzo szybko. Na... Justyna Jędrzej - ocena (1) Pełen profesjonalizm i świetna obsługa! Pani Monika Kosiedowska prowadziła... Jędrzej Grzegorze - ocena (1) Jestem zadowolony z prężnej i efektywnej współpracy który dał efekt pozytywny... Grzegorze Marek Kreft - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem nieruchomości. Biuro... Marek Kreft Malwina - ocena (1) Zajmują się wszystkim związanym z wynajmem moich mieszkań, jestem bardzo... Malwina Patryk - ocena (1) Pani Natalia to pośrednik o ogromnej etyce pracy, rzeczowości i dokładności.... Patryk Kamil - ocena (1) Pan Antoni to prawdziwy profesjonalista w sprzedaży nieruchomości polecam z... Kamil Małgorzata Jarzębak - ocena (1) Gorąco wszystkim polecam to biuro nieruchomości, a w szczególności pana... Małgorzata Jarzębak