Maksymilian - ocena (1) Ich umiejętność szybkiego działania jest naprawdę godna podziwu. Maksymilian Adrianna o - ocena (1) Dzięki wsparciu Pani Anety Zarzyckiej udało mi się znaleźć idealne mieszkanie... Adrianna o Agnieszka - ocena (2) Szczerze polecam Freedom Nieruchomości, a szczególnie Panią Joannę... Agnieszka
Mateusz - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta Mateusz Dominik Szczepański - ocena (1) Serdecznie polecam usługi biura Navigat Nieruchomości oraz Panią Joannę... Dominik Szczepański Sara - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta, w tym pana Patryka. Świetny fachowiec! Sara Anna Dobrzyn - ocena (1) Współpracowaliśmy z Panią Patrycją Sudwoj-Boleńską przy sprzedaży naszego... Anna Dobrzyn Eliza - ocena (1) Praca z Panią Wioletą Tochą była prawdziwą przyjemnością :) Każdy etap... Eliza Sławek R. - ocena (1) Jak dla mnie wyglądało wszystko profesjonalnie , duża pomoc w przygotowaniu... Sławek R. Weronika - ocena (1) Szczerze polecam BIG Property do współpracy. Pan Paweł profesjonalnie i... Weronika Barbara G. - ocena (1) Pani Natalia Erdman sprzedała nam mieszkanie znakomicie, przekraczając... Barbara G. Magda - ocena (1) Polecam serdecznie sprzedaż z tym biurem. Magda Rrr - ocena (1) Nie polecam. Kompletnie nieprofesjonalna firma. Straszny chaos komunikacyjny.... Rrr Gildia Gdańska S.A. - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Biura Nieruchomości trevo. pani Barbara okazała... Gildia Gdańska S.A. Adam - ocena (2) Z zespołem Freedom współpracowałem już 3 krotnie i nie wyobrażam sobie żeby... Adam Pawel - ocena (1) Dzięki ich pomocy udało mi się sprzedać moją nieruchomość w rekordowym... Pawel Igor - ocena (1) Partnerzy to agencja, która naprawdę rozumie, co oznacza kompleksowa obsługa... Igor Maciej Ł. - ocena (1) Polecam Panią Monikę Górską z agencji InVilla. Mieszkam za granicą i... Maciej Ł. Marlena - ocena (1) Serdecznie polecam Partnerzy i pana Artura Nowaka każdemu, kto szuka... Marlena Kajetan - ocena (1) Polecam szczególnie współpracę z Panią Sylwią. Bardzo zaangażowana i... Kajetan