Stefania - ocena (1) Pan Adam Leks z Tekton Property wykazał się dużym zaangażowaniem, wiedzą,... Stefania Tomasz - ocena (2) Polecam, pełen profesjonalizm !!! Tomasz Aleksandra Skoblewska - ocena (2) Bardzo byliśmy z mężem zadowoleni z uslug pani Moniki Rynkowskiej. Bardzo... Aleksandra Skoblewska
Sebastian - ocena (1) Witam , Naprawdę polecach biuro Patnerzy nieruchomości, Pan Grzegorz... Sebastian Agata - ocena (2) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Pawłowi Bielawa z Biura Imperia... Agata Adrian - ocena (2) Serdecznie polecam z całego serca współpracę z agentem Paweł Bielawa, bardzo... Adrian Arkadiusz - ocena (2) Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Podejście w pełni profesjonalne,... Arkadiusz Kacper Chojnacki - ocena (2) Polecamy Pana Pawla, bezproblemowy kontakt wraz z potrzebną wiedzą pozwolily... Kacper Chojnacki Justyna Seydak-Mazurek - ocena (1) Bardzo polecam panią Wiktorię Jezierską. Osoba bardzo konkretna, z pełnym... Justyna Seydak-Mazurek Patrycja N. - ocena (1) Pani Edyta Ellwart to najlepsza agentka nieruchomości, z jaką miałam okazję... Patrycja N. miszka - ocena (1) Bartek Wysocki bardzo nam pomógł przy zakupie pierwszego mieszkania. Czuliśmy... miszka dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Ewą Bednarczyk, jest... dorota Kostek - ocena (1) Współpraca na parę wyjść z domu. Wszystko załatwione bez mojego ingerowania.... Kostek Eugeniusz Kurowicki - ocena (1) Chcąc sprzedać nieruchomość korzystałem z pomocy biura Next Home... Eugeniusz Kurowicki Michał - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z panią Patrycją, profesjonalnie pomogła nam w... Michał Małgorzata R. - ocena (2) Przekazałam do biura Imperia Nieruchomości swoje mieszkanie w Gdańsku na... Małgorzata R. Klaudia Jaskółowska - ocena (2) Polecam współpracę, pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt oraz... Klaudia Jaskółowska Aleksander - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, duża skuteczność - polecam... Aleksander Tomasz K. - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Panią Lilianą z biura Tyszkiewicz -... Tomasz K. Paulina - ocena (2) Z całego serca polecam Panią Monikę Witkowską. Wczoraj sfinalizowałyśmy... Paulina