dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Ewą Bednarczyk, jest... dorota Kostek - ocena (1) Współpraca na parę wyjść z domu. Wszystko załatwione bez mojego ingerowania.... Kostek Eugeniusz Kurowicki - ocena (1) Chcąc sprzedać nieruchomość korzystałem z pomocy biura Next Home... Eugeniusz Kurowicki
Michał - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z panią Patrycją, profesjonalnie pomogła nam w... Michał Małgorzata R. - ocena (2) Przekazałam do biura Imperia Nieruchomości swoje mieszkanie w Gdańsku na... Małgorzata R. Klaudia Jaskółowska - ocena (2) Polecam współpracę, pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt oraz... Klaudia Jaskółowska Aleksander - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, duża skuteczność - polecam... Aleksander Tomasz K. - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Panią Lilianą z biura Tyszkiewicz -... Tomasz K. Paulina - ocena (2) Z całego serca polecam Panią Monikę Witkowską. Wczoraj sfinalizowałyśmy... Paulina Hania - ocena (1) Zanim trafiłam na pana Damiana byłam już trochę zrezygnowana... Kilka... Hania Karolina Kielpin - ocena (1) Z biurem nieruchomości Pepper House mam same pozytywne doświadczenia.... Karolina Kielpin Joanna - ocena (1) Z największą przyjemnością pragnę polecić sopocki oddział Dom&House. Państwa... Joanna Nela - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, prócz tego że bardzo sympatycznie, ludzko... Nela Aneta - ocena (2) Biuro hgb nieruchomości hanna Bohnke pomogło mi w szybkim i sprawnym wynajmie... Aneta Uladzimir - ocena (2) Chciałbym wyrazić szczere podziękowanie Panu Andrzejowi za pomoc w... Uladzimir Zosia Machajewska - ocena (2) Spokojnie, rzetelnie i bardzo, bardzo sprawnie. Po prostu polecam Zosia Machajewska Marta - ocena (1) Chciałbym podziękować firmie Domino, Panu Andrzejowi za bardzo sprawnie... Marta Marek Machajewski - ocena (2) Biuro profesionalnie i kompleksowo obsluzylo mnie w sprawie wynajmu... Marek Machajewski Anna - ocena (1) Miałam przyjemność sprzedać swoją nieruchomość z pomocą Marka Marciniaka.... Anna Mateusz - ocena (2) Pełen profesjonalizm świadczonych usług oraz fachowe doradztwo. Mateusz