Marzena Burna - ocena (1) Polecam Pana Rafała Dolecinskiego, kompetenty ,miły i bardzo pomocny .Bardzo... Marzena Burna Radek - opinia (2) Polecam zdecydowanie, profesjonalizm i skuteczność Radek Mariusz - ocena (1) Polecam każdemu z czystym sercem - próbowałem sprzedać nieruchomość samemu -... Mariusz
Alicja - ocena (2) Polecam!. Pan Bartosz jest bardzo skuteczny. Angażuje się na 100 % i można... Alicja Kaja - ocena (1) Moje doświadczenie z agencją Partnerzy, a w szczególności z Panem Micewiczem... Kaja A. Śleszyńska - ocena (1) Polecam, super kontakt i pomoc w zakresie obsługi klienta A. Śleszyńska Joanna - ocena (1) Naprawdę polecam, pełen profesjonalizm ze strony Pana Łukasza. Opieka nad... Joanna Agnieszka - ocena (1) Polecam, super kontakt z klientem :) Agnieszka Ewa - ocena (1) Chciałabym podziękować za współpracę oraz polecić Panią Agatę Magdziarz,... Ewa Piotr G. - ocena (1) Duże zaangażowanie, produktywność, komunikacja i profesjonalne podejście.... Piotr G. Julia - ocena (1) W pełni zasłużone 5 gwiazdek. Cieszę się że zdecydowałam się na współpracę z... Julia Anetta i Jarek - ocena (1) Wysoki profesjonalizm Pani Elzbiety Raj,ktora poznalismy w lipcu,poczatkowo... Anetta i Jarek Piotr - ocena (1) Wspaniała współpraca z Panem Jackiem. Szybko i bez problemów pomógł sprzedać... Piotr Mateusz - ocena (1) Od prezentacji mieszkania do podpisania umowy notarialnej (końcowej) minęło... Mateusz Marzena i Jan - ocena (1) Wyrażamy nasze serdeczne wyrazy wdzięczności dla pani Elżbiety Raj... Marzena i Jan Pan Z - ocena (3) Polecam Macieja Antończyka, który bardzo sprawnie odpowiadał na pytania... Pan Z Pawel - ocena (2) Trevo polecili nam znajomi. Bardzo wykwalifikowana kadra. Nie ma... Pawel Albert - ocena (1) Pan Niciński znalazł kupca na moje mieszkanie w dwa tygodnie. Świetny zespół,... Albert Natalia - ocena (1) Świetne podejście do klienta, nigdzie nie czułam się tak zaopiekowana :) Natalia Katarzyna Mórawska - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Porto Home. Sprzedaż mieszkania... Katarzyna Mórawska