Marta - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Panią Karoliną Niewęgłowską.... Marta wiesława - ocena (1) Agencja godna polecenia. Wszystko odbyło się sprawnie i szybko . Polecam... wiesława Bartek - ocena (1) Serdecznie polecam każdemu usługi firmy Fiesta. Świetna komunikacja z... Bartek
Hubert - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z Panem Wojciechem Nitkiewiczem, jest on bardzo... Hubert Ola - ocena (1) Z przyjemnością polecam firmę Fiesta. Ich profesjonalizm, terminowość i... Ola Nataliia Sushchevska BN Imetrium - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Beatą Józefowicz z agencji nieruchomości... Nataliia Sushchevska BN Imetrium Majka - ocena (1) Partnerzy to agencja, która doskonale rozumie potrzeby swoich klientów i... Majka Anna Krzyżczyk - ocena (2) Polecam z całego serca! Bardzo rzetelnie podchodzą do klienta. Polecam... Anna Krzyżczyk Beata - ocena (2) Zdecydowanie polecam! Ekspresowe działanie, sprawne i bardzo profesjonalne. Beata Aneta - ocena (1) Naprawdę szybko i sprawnie. Wszystkiego co trzeba załatwić do transakcji... Aneta Sprzedający - ocena (1) Szybka sprzedaż drogiej nieruchomości bez publikowania oferty w internecie.... Sprzedający xxx - ocena (1) Dzięki Izabeli Semanyszyn z Partnerzy szybko i bez problemów sprzedaliśmy... xxx SylwiaPP - ocena (1) Współpraca z Panią Katarzyną Kaszubą (Biuro Nieruchomości... SylwiaPP Barbara G - ocena (1) Bardzo dziękuję za sprawną obsługę, umiejętność negocjacji, dbanie o... Barbara G Weronika Weber - ocena (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług Pani Kasi. Zaufaliśmy jej w 100% i... Weronika Weber Amadeusz Biernat - ocena (1) Pan Jakub Nowaczek w sposób profesjonalny i kompleksowy sprzedał moje... Amadeusz Biernat Maciek - ocena (1) Kiedy zdecydowałem się na zakup pierwszego mieszkania, miałem wiele pytań i... Maciek Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Panią pośrednik - Dorotę Zielińską. Wspaniała osoba, która... Joanna Rafał Rudnicki - ocena (2) Korzystałem z usług Pana Andrzeja Leonowicza. Jestem bardzo zadowolony.... Rafał Rudnicki Jacek - ocena (2) Sprzedaż mieszkania z Biurem Nieruchomości Tyszkiewicz to bardzo dobre... Jacek