Michał - ocena (1) Fiesta zarządza moimi dwoma mieszkaniami. Póki co jestem zadowolony. Najemcy... Michał Alicja - ocena (1) Przeprowadzenie się z małego mieszkania do dużego domu było dla nas ogromnym... Alicja Marta Zadarko - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Klaudią Toczyńską. Już na pierwszym... Marta Zadarko
ewanierojewska@gmail.com - ocena (1) Byłam klientką Biura Nieruchomości invilla w Sopocie.Moja sprawą sprzedaży... ewanierojewska@gmail.com Anna W-S - ocena (1) Byliśmy stroną kupującą, Pan Radosław Bujak to specjalista: bardzo dobra... Anna W-S Natalia Erdmann-Sieradzka - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie, fachowa pomoc przy zakupie mieszkania Natalia Erdmann-Sieradzka Beata W-Sierant - ocena (1) Miła, profesjonalna obsługa klienta. Pani Karolina Wojciechowska zawsze służy... Beata W-Sierant Beata Piotrowska - ocena (1) Serdecznie polecam, w szczególności polecam współpracę z Panem Karolem... Beata Piotrowska Dominika Burghardt - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa na całym etapie zakupu mieszkania. Polecam bardzo. Dominika Burghardt Ignacy - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Karolem Gugnackim! Sprzedaż... Ignacy Artur - ocena (1) Bardzo polecam usługę zarządzania najmem firmy Fiesta! Korzystałam do tej... Artur Marta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo polecam. Marta Marsi - ocena (1) Bardzo dobra firma, dbająca o klienta! Kontakt z opiekunem bardzo dobry,... Marsi Angelika - ocena (1) Pani Karolina P pomogła mi znaleźć idealne mieszkanie. Profesjonalizm na... Angelika W.P. - ocena (1) Joanna Olender z tej agencji to osoba, której zawdzięczam znalezienie... W.P. Alex Kataev - ocena (1) Kamila to świetny agent nieruchomości, super! 1. Bardzo szybko odpowiadała... Alex Kataev Agnieszka - ocena (1) Pelen profesjonalizm przy sprzedaży naszego mieszkania. Mieszkanie zostało... Agnieszka MR - ocena (1) W związku ze sprzedażą mieszkania korzystałem z usług różnych agencji... MR Magda - ocena (1) Przecudowna Pani Kasia,pełen profesjonalizm,zaopiekowani zostaliśmy do samego... Magda Marta - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Panią Karoliną Niewęgłowską.... Marta