Karo - ocena (1) Od pierwszego kontaktu czułam się zaopiekowana doradczyni Pani Kinga była... Karo Ilona Mudryk - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Natalia Gerhmann ( Dom & House ) Mieszkanie... Ilona Mudryk alicja b. - ocena (1) Serdecznie polecam biuro nieruchomości Freedom. Osobiście skorzystałam już... alicja b.
Marta - ocena (2) Pani Monika bardzo pomocna, profesjonalna i zaangażowana. Zakup działki za... Marta Patrycja Kurowska - ocena (2) Wczoraj zakupiłam swoje pierwsze mieszkanie Pan Mirosław Furtak był... Patrycja Kurowska Kinga - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Magdaleną Loose z biura nieruchomości... Kinga Patrycja - ocena (1) Serdecznie polecam biuro nieruchomości Atelie zwłaszcza Panią Alicję, która... Patrycja Adam - ocena (1) Pani Marta Falkowska jest solidnym agentem o dużych umiejętnościach... Adam Maria - ocena (1) Jestem w trakcie szukania mieszkania pod inwestycje. Współpraca z Panem... Maria Monika - ocena (1) Pośrednik może i posiada wiedzę nt nieruchomości, jednak jest opryskliwy,... Monika Mariola - ocena (1) Polecam panią Aleksandrę Czapiewską. Jej sposób bycia i kompetencja sprawia,... Mariola Maciej - ocena (1) Współpraca z Panią Patrycją Barczyk z biura nieruchomości Artflat to czysta... Maciej Marta - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z MM Capital Home. Profesjonalizm,... Marta Szymon - ocena (1) Szybko znaleźli mi najemcę, a cała procedura była bezproblemowa. Szymon Marcin Turzyński - ocena (1) Bardzo fajnie się z panem Karolem Gugnackim pracowało. Człowiek mocno... Marcin Turzyński Jakub Tomaszewski - ocena (1) Właśnie wynająłem mieszkanie na Działkach Leśnych w Gdyni i cały proces... Jakub Tomaszewski wioletta.zielinska@onet.pl - ocena (1) Profesjonalna obsługa od A do Z wioletta.zielinska@onet.pl Adam - ocena (1) Po raz kolejny skorzystałem z usług Pani Anety i po raz kolejny się nie... Adam Anna Bukowska - ocena (2) Chciałbym serdecznie podziękować za wspaniałą współpracę Pani Agnieszce... Anna Bukowska alicja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z p.Mateuszem Dąbrowskim. Dziękuję... alicja