Martyna K. - ocena (1) Na Panią Natalię Krzemińską trafiłam w momencie, kiedy moja wiara we... Martyna K. karo - ocena (1) Serdecznie dziękuję Panu Marcelowi Wysockiemu za owocną współpracę i... karo Arek - ocena (1) W ogłoszeniu sprzedaży mieszkania wyraźnie napisałem, że biura poproszę o... Arek
Sławomir Białk - ocena (1) Serdecznie polecam, w sprzedaży mojej nieruchomości kontaktowałem się z Panią... Sławomir Białk Andrzej Sinkiewicz - ocena (2) Polecam agencję Golden Property i Pana Konrada Bajerskiego, udaną sprzedaż... Andrzej Sinkiewicz Sew - ocena (1) Polecam, wszystko sprawnie i szybko. Profesjonalizm Sew Andrzej - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości. Pani Joanna -pełen profesjonalizm, potrafi... Andrzej Julita - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Magdą przy zakupie nieruchomości i z... Julita Agata - ocena (1) Serdecznie polecam! Czysty profesjonalizm i nieoceniona pomoc w sprzedaży... Agata Agata - ocena (1) Dzięki Estate Polska udało mi się sprzedać mieszkanie w ciągu trzech tygodni.... Agata WK - ocena (1) Współpraca z agencją Partnerzy Nieruchomości przebiegła absolutnie... WK Mariusz - ocena (1) Od pierwszej rozmowy czułem, że trafiłem na osobę, której naprawdę zależy,... Mariusz Arkadiusz - ocena (1) Z Czystym Sumieniem Mogę Polecić Biuro Pepper House !!!! Arkadiusz G. Arkadiusz Marcin - ocena (1) Polecam tego pośrednika. To co cenie najbardziej czyli zaangażowanie i... Marcin Ewelina R - ocena (1) Sprzedaż naszego mieszkania dzięki pani Wiktorii Jezierskiej przebiegła... Ewelina R Marcin Górny - ocena (1) Mialem przyjemność wspolpracy z pania Wiktorią Jezierska. Caly proces kupna... Marcin Górny Mariusz - ocena (1) Serdecznie polecamy Panią Wiktorię Jezierską! Od pierwszego kontaktu... Mariusz Jacek - ocena (1) Polecam współpracę z Radkiem Niedzielskim.fachowe podejście i super... Jacek Michal - ocena (1) super firma, profesjonalna obsluga, pomogla nam w tranzakcji 3 mieszkan,... Michal Damian Śliwiak - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Elżbiecie Raj, za niezwykle... Damian Śliwiak