Marcin - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Katarzynie Ciosińskiej za pomoc w sprzedaży naszej... Marcin Aneta - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Anecie Janeckiej za profesjonalne wsparcie przy... Aneta Irena i Łukasz - ocena (1) Dziękujemy Pani Annie Michalskiej z biura Estatic Sp. z o.o. za pomoc w... Irena i Łukasz
Maciej - ocena (1) Bardzo pozytywna współpraca, chwilkę to wszystko trwało, ale z pełnym... Maciej Włodzimierz M. - ocena (1) Kompetencje solidność pełna opieka klientów kultura osobista fachowość Włodzimierz M. LK - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Ewą. Od pierwszego kontaktu wykazała... LK M.L - ocena (1) Wszystko przebiegło profesjonalnie i szybko! Polecam! M.L szymon - ocena (1) profesjonaliści szymon Blanka - ocena (2) Pani Ewo (@Ewa Czerwińska) pięknie dziękuję za fachową obsługę. Miło i... Blanka Kamil - ocena (1) Pan Liberski pomógł mi znaleźć idealne mieszkanie dla mojej rodziny. Wszystko... Kamil gosia - ocena (1) Wiedzą tutaj co to jest obsługa klienta na poziomie. Zdecydowanie polecam.... gosia Maria - ocena (1) Odbyło się szybko i miło! Maria Ewa - ocena (1) Polecam, skorzystałam szukając mieszkania w Sopocie. Od prezentację po całą... Ewa Tomek - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Łukaszem .Transakcja przebiegła bardzo... Tomek Monika Sobiech - ocena (1) Kupno mieszkania z pomocą Pani Kasi z biura nieruchomości Tigres przebiegło... Monika Sobiech Jan Nosowski - ocena (1) Bardzo profesjonalny, efektywny i przyjemny ekspert nieruchomosci - Pan... Jan Nosowski Wladyslaw - ocena (1) Bardzo polecam p.Michal K profesjonalne podejście do sprawy zależało mi na... Wladyslaw Dariusz Klimek - ocena (1) Skorzystałem z usług pośrednictwa w sprzedaży nieruchomości . Cały proces... Dariusz Klimek Agnieszka - ocena (1) Polecam z czystym sercem. Pani Karolina Kamińska naprawdę profesjonalistka... Agnieszka Marta Rybakowska - ocena (2) To już kolejna nasza współpraca z Andrzejem Leonowiczem i po raz kolejny... Marta Rybakowska