Grażyna - ocena (1) Polecam współpracę z biurem. Naszym mieszkaniem zajmowała się pani Joanna i... Grażyna Dagmara - ocena (1) Serdecznie polecam! - profesjonalnie, miło, fachowo a przede wszystkim... Dagmara Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Baltic House wszystko przebiegło... Michał
Marzena - ocena (2) Miałam przyjemność dwukrotnie korzystać z usług biura. Bardzo profesjonalne... Marzena Jaroslaw Wojdyga - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Pełna znajomość aktów normatywno prawnych regulujacych... Jaroslaw Wojdyga Bartek - ocena (2) Szczerze? Wcale nie planowaliśmy kupować mieszkania jechaliśmy tylko... Bartek M&G - ocena (1) Współpraca z Navigat, a w szczególności z panią Natalią Erdmann-Sieradzką,... M&G JERZY - ocena (1) Wspaniała, profesjonalna Pośredniczka o wysokiej kulturze osobistej. Bardzo... JERZY Henryk was - ocena (1) Patrycja Panasiuk to osoba która potrafi słuchać klienta. Wspólnie... Henryk was Kamila - ocena (1) Sprzedaż mieszkania poszła bardzo sprawnie. O wiele sprawniej niż myślałam :)... Kamila Łukasz W. - ocena (1) Sprzedaż swojej nieruchomości chciałem przeprowadzić samodzielnie, jednak... Łukasz W. Kasia - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić biuro nieruchomości, a w szczególności panią... Kasia Marcin Baska - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Oksaną Sobolewską przy zakupie mieszkania... Marcin Baska Mariola - ocena (2) Do biura trafiliśmy ze strony internetowej i już na pierwszym spotkaniu... Mariola Katarzyna Skolimowska-Warzen - ocena (1) Świetna agencja nieruchomości! Profesjonalna obsługa, szybki kontakt i pełne... Katarzyna Skolimowska-Warzen Patrycja - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Izabellę Cieciorę. Sprzedaż mojego mieszkania na... Patrycja Ewelina I Asia - ocena (1) Poznaliśmy Pana Kazimierza całkiem przypadkiem, jedno ogłoszenie, od tamtej... Ewelina I Asia Rafał - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Sylwią ! To osoba niezwykle... Rafał Jolanta - ocena (1) Polecam Panią Dorotę! Cały proces transakcji przebiegł bez najmniejszego... Jolanta Patryk - ocena (1) Pani Barczyk zaopiekowała się nami znakomicie. Jesteśmy jej wdzięczni, że... Patryk