Witam, pewien czas temu poszedłem do innego osk (R._K.) i zacząłem się uczyć jazdy samochodem. Sądziłem że zrobię ten kurs w kilka miesięcy, no i się przeliczyłem, kurs trwał 6 miesięcy, jazdy były do dupy bo typ zamiast uczyć to darł się że cały czas coś źle robię, NIE POLECAM TEGO OŚRODKA NIKOMU! Po zakończeniu kursu poszedłem na egzamin i oczywiście porażka, zdałem sobie sprawę że kompletnie nie potrafię jeździć. Stwierdziłem, że muszę dokupić z 5 godzin żeby się nauczyć. Dowiedziałem się o OSK EXPERT, zadzwoniłem i umówiłem się na jazdy z SZYMONEM KIEDROWSKIM. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że Szymon nauczył mnie więcej przez te 5 godzin niż tamten debil z R.- K. Ciesze się że trafiłem na takiego człowieka, wytłumaczył mi wszystko, podczas jazdy był spokojny i opanowany nawet jak coś źle zrobiłem ( a błędów robiłem sporo). Trudne manewry i skrzyżowania szczegółowo mi omówił, że przed egzaminem nie stresowałem się aż tak bardzo, bo wiedziałem jak mam się zachować na ulicy. Dzisiaj zdałem egzamin!!! Dzięki Szymon!!! Polecam wszystkim tego instruktora!!!