Moja opinia
Cześć wszystkim. Skończyłem WSTIH ponad miesiąc temu. Bardzo dobrze oceniam moja szkołe i jestem z niej bardzo zadowolony. Główny atut to wysoki poziom kadry dydaktycznej i duża obfitość interesujacych kierunków i specjalizacji. Przyznaje że jestem troche zły na siebie ponieważ nie wykorzystałem w pełni tego co oferowało mi WSTIH. Mówie o praktykach za granicą które oferowała szkoła. Troche nawaliłem i tyle :) W kazdym razie od miesiąca szukam pracy w zawodzie i faktycznie, okazuje sie ze moge byc recepcjonistą, kelnerem, albo pracownikiem biura podrózy. Bosh nie po to sie uczyłem pięć lat by pracowac na recepcji. To troche dołuje. acha nigdzie nie spotkałem sie z tym ogłoszeniem "nie przyjmujemy studentów WSTIH" Wszedzie mówią tylko o braku doświadczenia. Co do tego czy warto polecić WSTIH to jak najbardziej jezeli ktoś lubi turystyke i prace w usługach to uczelnia spełni wszystkie jego oczekiwania. No i co tu mówić ludzie są tam fantastyczni. Życze kazdemu żeby trafił na taką grupe jak moja.