Moja relacja 31.07.2010 :))
tak więc wszystko poszło jak po maśle: byłam chyba naj mniej zestresowaną panną młodą :) Do całej organizacji podeszliśmy na lajcie :D w piątek przed dzień wesela dopiero kupiłam suknie na poprawiny i wybraliśmy pierwszą piosenkę "wielka Miłość "
Tłuczenie butelek zakończyło się o 2 nad ranem więc nie zbyt się wyspałam :] w Redzie w Biedrące pani Olivia zrobiła mi sliczną fryzurkę, później odebra łam kwiatki(naprzeciw cmentarza w Redzie)
makijaż zrobiłam sama,
mój wójek grał nam na akordeonie podczqs wyjścia z domu
w kościele cały czas się śmiałam,w chwili "przekazania pokoju rodzico" ciut się wzruszyłam ale byłam twarda :) dopiero jak wsiadłam do auta i widziałam paradę motocykli co znajomi nam zorganizowali to się popłakałam :)) bardzo fajnie się poczółam :)
zespół NEVADA z Redy spisał się bajecznie wszyscy goście byli zachwyceni nawet dla nas nauczyli się zagrać piosenki DŻEMU
kucharka pani Kra3wczyk sprawiła się super tanio i dużo i wyśmiewicie
na poprawinach mieliśmy dja
a salę stroiła nam Rafa z Wejherowa naprawdę super :)
chyba starczy :)) Życzę powodzenia przyszłym panną młodym :)
Tłuczenie butelek zakończyło się o 2 nad ranem więc nie zbyt się wyspałam :] w Redzie w Biedrące pani Olivia zrobiła mi sliczną fryzurkę, później odebra łam kwiatki(naprzeciw cmentarza w Redzie)
makijaż zrobiłam sama,
mój wójek grał nam na akordeonie podczqs wyjścia z domu
w kościele cały czas się śmiałam,w chwili "przekazania pokoju rodzico" ciut się wzruszyłam ale byłam twarda :) dopiero jak wsiadłam do auta i widziałam paradę motocykli co znajomi nam zorganizowali to się popłakałam :)) bardzo fajnie się poczółam :)
zespół NEVADA z Redy spisał się bajecznie wszyscy goście byli zachwyceni nawet dla nas nauczyli się zagrać piosenki DŻEMU
kucharka pani Kra3wczyk sprawiła się super tanio i dużo i wyśmiewicie
na poprawinach mieliśmy dja
a salę stroiła nam Rafa z Wejherowa naprawdę super :)
chyba starczy :)) Życzę powodzenia przyszłym panną młodym :)