Moja sukienka jest brzydka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dzis bylam na ostatnim dopasowaniu i stwierdzam stanowczo ze sukienka mi sie nie podoba, w marcu jak ja wybierałam byłam nią zachwycona, a teraz czar prysł, spódnica cała satynoiwa uklada sie nie tak jak bym chciala, tren choc wcale nie dlugi ciązy mi z tyłu. Wogole załąmka na całej lini, jak czytam ze niektore dziewczyny sa zakochane w swoich sukniach to stwierdzam ze ta moja to napewno nie "ta" ww ktorej jestem zakochana ja nawet jej nie lubie :( a ślub w tę sobote...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Moja sukienka jest brzydka

a skąd masz suknię?

hmm... aż tak źle ... może masz zdjęcia ?

ale szyli ci nową?
czy wypożyczasz i coś nie tak z nia jest?

czy jest możliwość wymiany?

no właśnie , gdyby wypozyczała, to może da się inną pozyczyc ...te która bedzie wolna tego dnia

ach, też ostatnio tak miałam
mam zdjęcie sukienki swojej i jak na nią patrzyłam to wcale mi się nie podobała
a jak poszłam na przymiarke i ją włożyłam to znowu mi się zaczęła podobać

To prawdopodobnie tzw. stres przedślubny. Będzie dobrze!!!

nie martw się, nie jestes osamotniona... chyba wiele dziewczyn ma z tym problem, ze sukienka tuż przed ślubem sie nie podoba... jest masę fasonow, za dużo sie tego naogladalaś i może to z tego wynika... głowa do gory to przez stres przedślubny... a w dniu ślubu pewnie bardziej będziesz się przejmowała przysięgą niż suknią... a w niedziele będziesz się z tego śmiała :-)

Suknie mam z Chantilly w Gdańsku, najpierw miałam ją wypozyczyć, potem za atrakcyjną cene jednak kupilam. Teraz i tak w niej wystąpię w moim wielkim dniu, ale nie bede sie czuła piękna tak jak to powinno być w dniu ślubu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie martw się, moja koleżanka miała to samo co Ty, ale powiedziała, ze po całym tym załamaniu jak ubrała sukienkę w dniu ślubu, z fryzurą, makijażem i spojrzał na nią jej chłopak - poczuła się najpiękniejsza na swiecie:))

Właśnie - makijaż, fryzura i przede wszystkim Twój promienny uśmiech sprawią, że będziesz piękna. I na pewno suknia nie jest brzydka, z tym stresem przedślubnym to może być prawda.

lisa -masz zdjecie swojej sukni??

Jestem juz ponad rok po slubie i pamietam ze tez tak mialam. Teraz z perspektywy czasu tez uwazam ze moja suknia nie do konca byla OK. I chyba nie byl to skutek stresu przedslubnego, a roznorodnosci fasonow w salonach. Mierzyłam oryginal za 3000 zł i na jego podstawie szyłam swoja która wyniosła mnie o 2000 mniej. Zawsze chciałam miec sniezno biała suknie z trenem a miałam ecru bez trenu. I pewnie dlatego tak mam, ze
do dzis z zazdroscia patrze na panny młode które szykuja sie do slubu i to własnie m.in. z powodu sukni. :(

w mojej sukni zakochala się mama. Także przynajmniej ona będzie 100% szczęśliwa. A ja osobiście uważam, że w eleganckiej fryzurze i profesjonalnym makijażu wyglądalabym w każdej porządnej sukience ladnie. I tyle. W tej też będę.

sluchajcie ja tez tak mam jak LISA!!!

wybralam suknie w marcu do wypozyczenia. W sierpniu slub, a ona nie podoba sie mi juz:) Moim 1 typem jest Orchis z firmy GALA. Uwazam,ze jest najpiekniejsza na swiecie.

Ale wypozyczenie bylo drozsze, wiec sobie odmowilam.

Popatrzcie, przeciez nie najwazniejsza jest suknia ani ta cala oprawa. Tylko osoba obok nas!:) Przy nim wszytsko nabiera blasku:) suknia tez, nawet najbrzydsza hehehehehehhe

pozdro

czy to ta suknia? GALA 2006, Orchis Nie wiem ile płacisz za wypozyczenie .. ale cena tej jest chyba przystepna: http://www.allegro.pl/item112377471_piekna_suknia_slubna_gala_2006_orchis_r_36_38.html

kochana marlenko! dziekuje za linka.

Juz nawet pisalam do tej wlascicielki maila (jedna z forumek). Jest strasznie mila! i obnizyla nawet cene, ale ja juz wplacilam zaliczke 300 zl i bym ja stracila:( Za calosc place 800.

Troche sie sfrajerowalam szczerze mowiac!... no ale juz nie poradze nic...

:( ojoj....... to suknia moze sie odwidziec????chyba wybiore ja na dzien przed slubem :D bo mnie czesto sie to zdarza!!!:)

amsta, po prostu trzeba trafić na swoją
i się zakochać

ja mam zarezerwowaną juz od października :)
i nadal jest piękna

hmm .. 300 zł (suknia jest piękna) .. może warto przeboleć te 300 zł :)

Beata ma zupełną rację. Ja też jak zobaczyłam jedną suknię kilka miesięcy temu, to już żadnej innej nie chce mieć. Cokolwiek innego bym oglądała to żadna mi się nie podoba tak jak ta

no wlasnie!

jak zobaczylam orchis to tez tak mialam;)

sluchajcie, doradzcie mi, bo ja juz sama nie wiem....
warto poswiecic te 350 zaplacone w salonie, ktore by przepadlo i kupic sobie ta z allegro ? (w poscie od marlenki)

wiecie co babki, ja juz chyba sie uzaleznilam od forum na maxa!!
kiedys smialam sie, ze to blahe problemy... a teraz sama je mam! wrrrrrrrrrrrrrrrrr

kupioną suknie zawsze możesz sprzedać .. jakis to + :)

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...