Roman - opinia (1) Szybka, fachowa i ekspresowa usługa. Pan Paweł mimo nawału pracy znalazł czas... Roman Maciej - opinia (1) Polecam usługi Pana Pawła. Sprawa dotyczyła wymiany zestawu prysznicowego.... Maciej Iwona - opinia (1) W dniach 21.02-12.03.2022r. ekipa Pana Pawła wykonała u mnie kompleksowy... Iwona
Joanna i Piotr Strzałkowscy - opinia (1) Polecamy pana Pawła jako bardzo dobrego i sumiennego fachowca. Mimo tego, że... Joanna i Piotr Strzałkowscy Przemek - opinia (1) Bardzo wysoko jakość usługi. Remont przebiegł bezproblemowo. Wszystko... Przemek Izabela S. - opinia (1) Remont łazienki wykonany w pełni profesjonalnie, warto poczekać na termin u... Izabela S. Karolina - opinia (1) Bardzo dobra technika pracy i jej jakość. Cena adekwatna do oferowanej... Karolina Adrianna - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Pana Pawła. Współpraca przebiegła bardzo sprawnie, w... Adrianna Klaudia - opinia (1) Pełen profesjonalizm, remont łazienki wykonany na czas i w 100% zgodnie z... Klaudia Magda - opinia (1) Polecam. Bardzo dobra ekipa. Pełen profesjonalizm. Remont łazienki wykonany... Magda Zadowolona klientka - opinia (1) Pełen profesjonalizm od A do Z. Remont łazienki przeprowadzony idealnie. Oby... Zadowolona klientka Agnieszka - opinia (1) Do Pana Pawła zgłosiłam się z prośbą o drobną łazienkową interwencję -... Agnieszka Pełny profesjonalizm (1) Już drugi raz skorzystałem z usług firmy Pana Pawła. Na każdym etapie pracy -... Paweł Polecam!!! (1) Firma Pana Pawła wykonała kompleksowy remont całego mieszkania 4 pokojowego... Zosia Polecam (1) Dzień dobry, Pan Paweł wykonywał kompleksowy remont mojego mieszkania.... Iwona Polecam (1) Firmę pana Pawła znalazłem po opiniach i komentarzach, ponieważ sam nie... Kamil Specjaliści od usług (1) Najlepsi specjaliści jakich poznałam. Pan Paweł razem z Panem Rafałem tworzą... Emilia Serdecznie polecam!!! (1) Praca tych Panów jest zaprzeczeniem wszystkich opowieści o tzw. fachowcach.... Monika Zdecydowanie Polecam! (1) Najlepszy fachowiec z jakim miałam do tej pory do czynienia. Godny zaufania,... Agnieszka Polecam do wszelkich prac remontowych! (1) Pan Paweł wykonał u nas sufit podwieszany + prace remontowe.Podejście,... Bartek