Anna - ocena (1) Solidna firma. Pan Paweł z ekipą kompleksowo wyremontował moją łazienkę. Ten... Anna Celestyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez Pana Pawła osobiście . Jest... Celestyna Adam - ocena (1) Bardzo pozytywna ocena pracy pana Pawła. Zadanie dotyczyło remontu (w... Adam
Piotr - ocena (1) Firma prowadzona przez Pana Pawla (Moje Łazienki) jest godna polecenia.... Piotr AS - ocena (1) Bardzo porządne wykonanie ułożenia glazury w łazience i przedpokoju. Nie mam... AS Karol - ocena (1) Trafiliśmy na Pana Pawła właściwie przypadkiem szukając firmy wykończeniowej,... Karol Monika - ocena (1) Zdecydowania polecam pana Pawła. Zakres realizacji: wymiana wanny na prysznic... Monika Grażyna - ocena (1) Firmę znalazłam w internecie. Sufit w łazience został wykonany bardzo... Grażyna Ada - ocena (1) Polecam. Super kontakt, rzeczowa pomoc. Wszystko zgodnie z planem. Ada Anna - ocena (1) Serdecznie wszystkim polecam. Wykonawcy szukałam bez polecenia, w internecie... Anna Mirka - ocena (1) Szybka reakcja. Naprawa brodzika prysznicowego przebiegła perfekcyjnie,... Mirka Patrycja - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczęśliwi, że trafiliśmy na Pana Pawła. Pełen... Patrycja Aliaksandr Novik - opinia (1) Polecam usługi Pana Pawła. Praca poszła szybko i sprawnie. Łazięka wykończona... Aliaksandr Novik M - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo fachowa usługa. M Łukasz - opinia (1) Dziękuję za dobrze wykonany remont, polecam. Łukasz Piotr w. - opinia (1) Bardzo polecam, efekt super do tego pracę wykonane bezbłędnie szybko i bardzo... Piotr w. Natalia - opinia (1) Planując remont łazienki w zabytkowej kamienicy potrzebowałam niebylejakiej... Natalia Marcin - opinia (1) Pan Paweł okazał się bardzo pomocny przy montażu zestawu podtynkowego i w... Marcin Agata - opinia (1) Remont łazienki przebiegł bezproblemowo. Na każdym etapie pracy było wszystko... Agata Paweł - opinia (1) Szczerze polecam firmę Pana Pawła. Profesjonalne podejście do klienta zarówno... Paweł