MonaEliza

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdańsk, Wodnika 44

Wiktoria - ocena (1) Piękne włosy, szybko i starannie. Polecam usługi pani Eli Wiktoria Julia - ocena (1) Od lat korzystam z usług Pani Eli zawsze jestem zadowolona, pełen... Julia Super, polecam ! (1) Kosmetyka jest na wysokim poziomie. Robie tu Opi i wszystko trzyma się jak... Joanna
Na własne ryzyko... (1) Ogromne rozczarowanie poziomem obsługi i kultury osobistej pani,która jak się... Osowianka Polecam (1) zrobiłam manicure OPI i jestem zadowolona, trzyma się ponad 2 tygodnie do... Ania Gorąco polecam, (1) Bardzo miła atmosfera i profesjonalna obsługa :) Ślicznie zrobione rzęski. Mendi polecam :) (1) Profesjonalna, miła obsługa. Efekt po zabiegach gwarantowany. Na pewno wrócę.... lila cos dla ciala i ducha :) (2) do Pani Moniki chodze na zabiegi juz drugi rok. Przeszlam "za nia" z salonu... izabela super salon (7) Salon jest super.Panie kosmetyczki profesjonalne, miłe,bardzo... kasia przydź, zobacz i z pewnością wrócisz (1) Wizyta w gabinecie MonaElizy to czas przyjemności dla ciała i ducha... Alicja zdecydowanie polecam (1) Bardzo miłe miejsce, szeroka oferta, serdeczne podejście do klienta, p.... Ania