Monika - opinia

Wspołpracowałam z biurem Mikosy przez 1,5roku i nie jestem zadowolona ze świadczonych usług. Pan Michał nie złożył rocznej deklaracji mojej firmy(PIT) za poprzedni rok, o czym dowiedziałam się przypadkiem w grudniu, gdy udałam się do urzędu skarbowego po potrzebne mi zaświadczenie. Ponadto składając w moim imieniu wniosek o świadczenie postojowe wpisał w nim numer konta innego klienta. Dodatkowo jeśli chce się czegoś dowiedzieć/uzyskać informacje dotyczące np ZUS, to trzeba dzwonić na infolinię ZUS i samemu się wszystkiego dowiadywać i załatwiać(co poleca za każdym razem księgowy). Płatność jest za każdy miesiąc z góry (opłata za grudzień w grudniu), a i tak przy rozwiązaniu umowy z końcem roku (opłacony grudzień), księgowy odmawia rozliczenia tego miesiąca ponieważ "czynności związane z grudniem wykonuje w styczniu i trzeba zapłacić za styczeń". Nie polecam tego biura, a nawet więcej, odradzam współpracę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowna Pani Moniko

Przykro mi, że jest Pani niezadowolona z naszej półtorarocznej współpracy.
Chętnie się z Panią ponownie skontaktuję, żeby wyjaśnić co wchodziło w zakres naszej współpracy, a co nie oraz żeby przypomnieć Pani co i dlaczego miało miejsce podczas naszej współpracy przez półtora roku, w tym skutki prawne złożonego przez Panią oświadczenia dot. naszej współpracy, ponieważ czuję się przez Panią niesprawiedliwie oceniony.
Nie mogę prowadzić merytorycznej dyskusji nt. naszej współpracy na publicznym forum, dlatego zapraszam Panią do kontaktu, np. poprzez skorzystanie z naszego systemu rezerwacji spotkań (w tym online) oraz rozmów telefonicznych

Z poważaniem
Michał Kowalski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3