Biuro rachunkowe mikosy

Biura rachunkowe i księgowi

Gdańsk, al. Grunwaldzka 82/3.350

Ania Krass - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę - pełen profesjonalizm :) Ania Krass Stanisław - ocena (1) Z Michałem Kowalskim mam przyjemność współpracować już cztery lata. Jego... Stanisław Krzysztof G. - ocena (1) Bardzo szybko i profesjonalnie. Zawsze można liczyć na fachową pomoc. W moim... Krzysztof G.
Kaja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, z biurem mikosy czuję się zawsze doinformowana i... Kaja Maciej - ocena (1) Korzystam z usług biura ponad 2 lata. Jestem bardzo zadowolony z... Maciej Wojciech - opinia (1) Tragedia i jeszcze raz tragedia. Brak kompetencji. Brak reakcji na problemy.... Wojciech Ewelina - opinia (1) Serdecznie nie polecam. Wszystkie sprawy, które wymagają konsultacji i... Ewelina Tomir - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wszystko na czas. Szczerze polecam. Pan Michał jest... Tomir Monika - opinia (2) Wspołpracowałam z biurem Mikosy przez 1,5roku i nie jestem zadowolona ze... Monika Agnieszka - opinia (1) Współpracuję z biurem rachunkowym Mikosy od ponad dwóch lat i z czystym... Agnieszka