Firma wykonała u nas w domu montaż 5 drzwi wewnętrznych regulowanych. Zgodnie z wyznaczonym terminem pokazał się montażysta i rozpoczął montaż w mieszkaniu wyremontowanym tydzień wcześniej. Nie trzeba było tłumaczyć by zwracać uwagę na świeżo położoną podłogę, świeżo wymalowane ściany itd. Do montażu podszedł bardzo fachowo jeszcze raz pomierzono otwory, przymierzono futrynę. Drzwi zamontowano bardzo solidnie, prosto z pełną wiedzą jak to zrobić, trwało to troszkę dłużej czasowo niż było przewidywane, ale spowodowane to było starannością i dokładnością co zabrało ciut więcej czasu. Samo wykonanie drzwi bez żadnych zastrzeżeń sprawdzaliśmy przed montażem czy nie mają żadnych uszkodzeń fabrycznych lub takich co mogłyby być spowodowane transportowanie - bez skazy. Wykończenie pięknie obrobione akrylem krótko mówiąc nie było się do czego przyczepić choć szukaliśmy by coś znaleźć. Na koniec okazało się że jedna opaska za krótka ( nasza wina ściana krzywa gdy drzwi stanęły prosto zabrakło) przyjechał właściciel p.Maciej propozycja pomocy po najmniejszych kosztach w rozwiązaniu problemu nic dodać nie można
Czytałem na różnych forach pełno opinii głównie tych złych, bo każdy wiadomo chce u siebie jak najlepiej jednak zdecydowałem się u nich zrobić drzwi i moja intuicja nie zawiodła strzał w dziesiątkę. Panie Macieju dziękuję za dobrą robotę dla mnie w skali 1-10 = 11
Zapomniałbym szacunek dla montażysty p.Romana ( proszę się nie zrażać że z Ukrainy) naprawdę zna się chłop na rzeczy polecam go z czystym sumieniem