Monte Taxi Sopot

Taxi

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 55

Wielkie podziękowania ! (1) Serdeczne podziękowania składam Panu taksówkarzowi, który w poniedziałek ok... Ninka dzieki za pomoc (1) jako osoba nie pełnosprawna skorzystałam z krótkiego kursu z monte taxi byłam... dorota Najdroższa cena taksówek w trójmieście - nie polecam (1) Korzystam z taksówek różnych korporacji od wielu lat i w związku z tym jestem... Agnieszka
POZYTYWNIE !!! (1) SZYBKA REALIZACJA, PRZYSTĘPNE CENY OGÓLNIE 5+ POLECAM Grzegorz super standart (1) tylko takie taxi a będzie ok sylwek poznań dobra obsluga (1) czysta i pachnaca taxi terminowosc ,mila obsluga zoltar super monte taxi (1) samochody wolne od dymu papierosowego! to jest to mili kierowcy i czysto w... marian polecam!!! (1) Jestem bardzo mile zaskoczona :) dzwonię, taksówka już czeka, bardzo mili... magda Super obsługa (1) jechałam czarnym mercedesem, obsługa 1-sza klasa, taksówkarz bardzo miły,... Aneta Szybko tanio i na miejsce :) (1) Szybko, komfortowo i z miłą obsługą POLECAM mar Tak powinno byc wszedzie (1) Taxowkarze z w/w Firmy powinni byc wzorem dla swoich kolegow z innych miast.... asia Mile zaskoczony (1) Jestem mile zaskoczony. Ładne auta ceny normalne i wożą pieski z uśmiechem a... adam