! (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług serwisu, i po raz ostatni. Przestrzegam... Natalia Unikać !!!! Monument w Sopocie na dworcu (1) Oddałam telefon do naprawy , zawiesił się system powiedziałam , ze trzeba... marzenalo Naprawa wymiany szybki w iphone 6 plus (3) Wiec z calego serca nie polecam tego serwisu.Telefon oddany do naprawy wrocil... Aneta
... (1) brak profesjonalizmu i telefon zepsuty jeszcze bardziej niż był przed... Marzena omijać szerokim łukiem (1) Serwis kompletnie nie warty polecenia,wiem to ze swojego doświadczenia oraz... Alicja Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam z całego serca! Usługi wykonane nierzetelnie, obsługa nie mająca... xxx Zdecydowanie nie polecam (1) Zaczęło się całkiem dobrze. Zdaniem pana naprawa powinna zająć ok 4 dni... al Piec dni (1) Witam , oddalem tel do naprawy , czas realuzacji piec dni roboczych, i... Jarek odblokowanie karty SIM ORANGE (2) W dniu dzisiejszym próbowałem uzyskać pomoc w odblokowaniu SIM looka w NOWYM... Andrzej Tragedia (1) Witam, Korzystałem z usługi-naprawa nie wykonana, reklamacja powtórna , potem... Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie Przyjemny Punkt - Przyjemna Atmosfera - Dobre ceny ! (1) Polecam punkt Monument9 w Alfa Centrum - Bardzo przyjemna obsługa która... Julek W LUMIA 930 (1) Miło, sprawnie, szybko, pieknie i w ogole i w szczegole. Gostek z okienka nie... LUMIA 930 milo i wesolo (1) polecam monument9 mila kompetentna obsloga zawsze z uśmiechem do klijenta.. ja Sony Szkita 2015 (1) Gdy przybyłem do lady od razu wiedziałem co chcę przekazać osobie... Valdias Wszystko w jak najlepszym porządku! (1) Jak dla mnie bomba zawsze można liczyć na dobrą radę i miłą obsługę. Genek Szybko, sprawnie, miło i konkretnie (1) potrzebna była zmiana softu zabezpieczenie ekranu i całego telefonu. Zostałem... Pan Dusza Xperia Z2 (1) Polecam, miła i kompetentna obsługa. Ceny korzystne, czas realizacji w... Katarzyna Wymiana hartowanych szkieł w telefonie (1) Jestem mile zaskoczona, przyszłam kupić folie ochronną, Pan natomiast polecił... Hania Sony Xperia T - simlock orange - polecam (1) W przeciwieństwie do konkurencji szybko, sprawnie i 2 razy taniej zdjęli mi... Darek Już się boję (1) Oddałam telefon 30 maja, Pan, któryz którym się skontaktowałam dzień... zzz