Suknia ładna, kobieca i moim zdaniem klasyczna (w takich sama gustuję). W każdym razie najważniejsze jest przymierzenie jej, ponieważ jednak w 95% przypadków suknie prezentowane w folderach, na modelkach itp., na żywo nie wyglądają już tak zachwycająco, a co najważniejsze - trzeba dobrać model właściwie do swojej figury/wzrostu itp. Trzymam kciuki, żeby na przymiarce (jeśli się zdecydujesz) podobała Ci się nadal tak bardzo, jak teraz :)
20
Re: Moooojaaaaa :)
~zustin
(11 lat temu)
piękna :)
Już przymierzałaś czy na razie tylko znaleziona w necie? Te koronkowe rękawki to część sukienki czy osobne bolerko?
00
~Sylwia
(11 lat temu)
Ta konkretna suknia niestety już nie jest dostępna w Polsce, mogą ją sprowadzić z zagranicy ale musze zdecydować sie na kupno a postanowiłam że nie kupię kota w worku :) tak więc wybrałam w salonie identyczną suknie i dobrałam do niej koronkowe bolerko i taki sam pasek-całość tworzy identyczną suknię jak na zdjęciu i jest przepiękna. Jedyna różnica to taka że suknia ze zdjęcia tworzy całość z koronką (jest przyszyta) natomiast ja mam osobno suknie i bolerko ale to nawet dla mnie lepsza opcja - bolerko do kościoła a w każdej chwili mogę je zdjąć podczas zabawy weselej.
00
Kwiatek_D
(11 lat temu)
dobrze postanowiłaś :) bez przymiarki byłoby kiepsko, a suknia bardzo ładna, klasyczna :)
00
Lexion
(11 lat temu)
Super wybor:) ja tez bede miec bolerko koronkowe do kosciola a pozniej zdejme i do tego mam jesCze koronkowe ramionka ( beda odczepiane). Czyli trzy sukienki w jednej:):)