super! (1) Na Moose trafiłam w necie przypadkiem, szukalam jakiegoś kursu niemieckiego... Marta niemiecki (1) Szerze polecam, dzięki zaangażowaniu lektorki, córka zdała maturę z bardzo... mati Radek - opinia (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę językową. Lektorzy są kompetentni i zawsze... Radek
Polecam (1) Moje dzieciaki uczą się od września, lektorka jest świetna, kontakt z biurem... Kasia Polecam bardzo (1) Szkoła, która trzyma poziom, zarówno pod względem obsługi jak i lektorów.... ASzo nie polecam (1) bardzo slaba obsluga, nie mozna sie dogadac. Jarekr Warunki współpracy z Moose (2) Dodaję swoją opinię gdyż poprzedni komantarz dotyczący warunków współpracy... Życzliwy Dobra szkoła (2) Polecam solidna szkoła ucząca w Trójmieście, dobry stosunek ceny do jakości.... Andrzej Super (1) Szkoła, nauczyciel, obsługa - profesjonaliści!! Widzę duże efekty nauki,... Magda POLECAM!!!! (1) Uczę sie w szkole juz od 6mc,mam super lektorke i efekty juz widze!Nie... Kasia Przyłączam się (1) Musze się zgodzić z Lilką co do oceny tej szkoły. Uczę się w Moose od 3... Snake Zadowolona (1) A ja jestem pod wrażeniem profesjonalizmu obsługi administracyjnej i... Lilka