elQrczak - opinia (1) Szczerze polecam! Odkąd zacząłem przygodę z motocyklem wracam do Moto-Akcesu... elQrczak Super sklep motocyklowy. (1) Miła a przede wszystkim fachowa obsługa, spory wybór odzieży i kasków -... Wiechu misiakw - opinia (1) dziewczynie zamówiliśmy spodnie, przyjechały dopiero po 3 miesiącach. ja od... misiakw
Opinia po kilku zakupach. (1) Padł mi akumulator i trafiłem na ten sklep, zaniosłem stary do sprawdzenia,... Marek M. Mogłoby byc lepeij (1) Ceny w sklepie są konkurencyjne, ale na zamówiony towar czekałem 11 dni,... tommm Odzież CR8 - największy badziew (1) Generalnie koleś już na starcie zjeżdża z ceny tych swoich "lepszych"... BlueUser NIE polecam odzieży CR8 creight (1) Kupiłem ... zrobiłem 10tyś km - kurka do śmietnika. Badziewna skóra,... Zenada NIE POLECAM - Uciapany (1) Nie polecam sklepu. Po zamówieniu okazało się że uszczelniacze zawieszenia... Uciapany MATT - opinia (1) Polecam ten sklep bardzo mocno wszystkim motocyklistom szeroki wybór... MATT Zetofil - opinia (1) A ja szczerze polecam ten sklep,ponieważ obsługa ma profesjonalne podejście... Zetofil R1 - opinia (1) wchodząc do sklepu nikt nie odpowiada na dzień dobry czy też do widzenia...... R1 Sklep to fikcja (1) Godziny otwarcia sklepu są fikcją tj. nie szanuje się klientów. Jeżeli... AM polecam (1) polecam ten sklep bardzo mocno wszyskim motocyklistom szeroki wybór akcesori... jacek ,k,