Moto Liga

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 100/1

Dorota - ocena (1) Cudowni ludzie prowadzą tą szkołę. Ja robiłam kurs u Krzysztofa,człowiek o... Dorota Marcin Godzina - ocena (1) Wszyscy polecali mi MotoLigę i nie mylili się. Szymon podchodzi z pasją i... Marcin Godzina Ania - ocena (1) Zdawałam egzamin w grudniu i gdyby nie Adrianna i Szymon to na pewno bym go... Ania
Renata - ocena (1) Serdecznie polecam! Szymon to dzięki Tobie egzamin zaliczony bezbłędnie przy... Renata Darek - opinia (1) Polecam, egzamin kat A zdany za pierwszym razem. Dogodne terminy szkolenia i... Darek Krzysztof - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm. Udało mi się zdać egzamin przy pierwszym... Krzysztof Paweł - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pierwsze pozytywne wrażenia byly juz po kontakcie... Paweł Żaneta - opinia (1) Polecam serdecznie Instruktora Szymona. Bardzo dobry kontakt, nie ma problemu... Żaneta Piotr - opinia (2) Super przeszkolenie i przygotowanie do egzaminu. Pan Szymon godny polecenia w... Piotr Filip - opinia (2) Jesteś świeżo upieczonym kursantem Pana Szymona. Chyba nie mogłem sobie... Filip