Joanna - ocena (1) Po odebraniu samochodu z salonu zależało mi na profesjonalnym zabezpieczeniu... Joanna Klaudia - ocena (1) Polecam z całego serca. Pełna profeska Klaudia Przemek - ocena (1) Skorzystałem z usług Moto Studio w Gdańsku, gdzie wykonano oklejanie baku... Przemek
Martyna - ocena (1) Cudowna i profesjonalna obsługa. Zaopiekowali się moim samochodem jak nikt... Martyna Marcin - ocena (1) Polecam, pełen profesjonalizm Marcin Dominika - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Polecam Dominika Katlas - ocena (1) Szybko, sprawnie i dokladnie! Katlas Klientka - ocena (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi Klientka Zuzanna - ocena (1) Bez wątpienia i zastanowienia przyprowadzę kolejne auto do tego miejsca !... Zuzanna Mateusz Tkacz - ocena (1) Usługa przeprowadzona wzorowo. Oby więcej takich firm na rynku Mateusz Tkacz Agnieszka - ocena (1) Polecam. Profesjonalizm i dbałość o detale Agnieszka Kamil - ocena (1) Rewelacja. Zarówno detaling jak i oklejanie a później odświeżenie powłoki i... Kamil M.O - ocena (1) Polecam chłopaków. Usługa zabezpieczenia lamp folią na najwyższym poziomie. M.O Magda Z - ocena (1) Najlepsze studio na Pomorzu i nie tylko! Mega profesjonalne usługi z... Magda Z Joanna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, super obsługa, szybko, sprawnie, auto zrobione tak jak... Joanna Klient - ocena (1) Tu dobrze oklejaja auta. Klient Ania.. - ocena (1) Profesjonalna i mila obsługa, szybko i sprawnie wykonana usługa. Ania.. Olek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony! Olek Gonzalo - ocena (1) Polecam, dobre chłopaki Gonzalo Marcin - ocena (1) Zdecydowanie Polecam usuga na najwyższym poziomie Marcin