Motocykle

Cześć jest nas w Baninie i okolicach coraz więcej, aż miło wieczorami posłuchać jak latacie.
Na fb jest nowa grupa MOTO Banino
Dolaczcie razem weselej się lata
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

Zebys sie tylko nie przeleciał jak ci ostatni co poszli na czołôwke z jeepem albo ten grobas ze swojà dziunià co go zamiotło, chyba za mało poświecony był bo modlitwy zlotowe na gòrkach jasnych i innych licheniach odbebniony a tu o, rockersi z bieda łaski, pompà do grownnna ju wyc po nocach a potem do kościołka....eeee
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

Pozwólcie proszę Drodzy Państwo że postaram się przetłumaczyć powyższy bełkot na język zrozumiały dla cywilizowanego człowieka: Panu Anonimowi chodziło z grubsza o to, że nie darzy motocyklistów przesadną sympatią.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tu się mylisz pròbowałem pisać tak zeby taki tempak o mora coś zrozumiał, jestem kierowcà jednoślada o pojemności 1,1. Prawo jazdy A od 1992. Cała ta pseudo brać jasnogòrska obwieszona odznakami i naszywkami, ktòre się na wzajem wykluczajà budzi u mnie pusty śmiech i jeszcze te kaski ala hełmy niemieckie-ja,ja,ja. Jak jadę autem to zawsze mam oczy do okoła głowy bo wiem ze pompiarz albo 125 bez prawka moze sobie poszarzować i dygać po ciàgłych lub zapier. na maksa a potem płacz i tyle, cieszcie się latem i abyście się odliczyli na tym śmiesznym rajdzie tzw. św.mikołaja he,he.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Żadna jasnogórska czy lichenska
Tak żeby lokalnie można było z kimś wyjechać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tłumacząc ponownie Pana Anonima na język polski: generalnie nie zostanie Jego kolegą nikt kto ma maszynę innej pojemności niż 1,1, kto nie zrobił prawa jazdy kat. A w 1992 roku (moje szanse rosną, dokładnie w tym roku zdałem egzamin na starym Minsku ale kolegami raczej nie zostaniemy), kto założy na głowę inny kask niż Jego oraz kto podąża na swoim motocyklu w miejsce inne niż wskazane przez Pana Anonima - gardzi nimi, śmieje się z nich i przepowiada rychłą śmierć spowodowaną wypadkiem drogowym. A wystarczy stosować się do Jego trudno zrozumiałych (genialne umysły często pozostają niezrozumiane przez maluczkich) ale jakże życzliwych i cennych wskazówek... Gdybym miał takie problemy z poprawnym wyrażaniem swych najprostszych myśli w czymś co przypominałoby chociaż z grubsza język polski też bym chodził od samego rana wkurwiony na wszystkich o wszystko.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ha ha dobre. Naprawdę dobrze przetłumaczone i przekazane. Pan anonim jest najprawdopodobniej zakałą rodziny i szkodnikiem społecznym nie wnoszącym nic do życia innych. Warto czasami pomyśleć, że nikt z nas nie jest pępkiem świata i żyjemy w systemie naczyń połączonych. Nie masz Anonim nic mądrego do napisania to nie zabieraj głosu bo internety marnujesz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Panie mareczek weź sie pan pieie...***lnij mocno w głupi łeb i przemyśl szkodniku społeczny co do kogo i po co sapiesz menn..do jedna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaka jest różnica pomiędzy Kat A a Kat B ....nie rozumień po co ta kategoria A . Zrobiłem 50 tys km na 125 kat B wiec się nie wymądrzaj bo prawko to każdy może zrobić tylko co z tego jak leży w szufladzie od 1992 roku hehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Też nie rozumiem mam B i zrobiłem sprinterem z przyczepa jakieś 3 mln km, jeżdze w kòłko z przeładowanym zestawem i nie wiem po co jest C i do tego jakies głupie E. Co do kolezki ktòry tłumaczy wpisy innych to jest raczej infantylne bo kazdy sobie przeczyta i skuma chyba ze nie ma mòzgu jak pan tłumacz filologiczny onanista.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja sprzedałam passata i mi smutno:(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Macie sekunde biegiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panowie lecimy w weekend razem tak na 2 - 3 godziny na winkle?
LWG
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Super. Ale nie widzę tej grupy na FB.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

.........https:// http://www.facebook.com groups/ 283482530140889/?ref=share......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Smiertelny-wypadek-motocyklisty-w-Gdansku-n156203.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz panie lwg proszę przetłumaczyć to przed czym ostrzegał starszy kolega. Narobiliście na niego kupsko bo jesteście tacy mądrzy.
Pajace.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...