Motocykle

Cześć jest nas w Baninie i okolicach coraz więcej, aż miło wieczorami posłuchać jak latacie.
Na fb jest nowa grupa MOTO Banino
Dolaczcie razem weselej się lata
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

Zebys sie tylko nie przeleciał jak ci ostatni co poszli na czołôwke z jeepem albo ten grobas ze swojà dziunià co go zamiotło, chyba za mało poświecony był bo modlitwy zlotowe na gòrkach jasnych i innych licheniach odbebniony a tu o, rockersi z bieda łaski, pompà do grownnna ju wyc po nocach a potem do kościołka....eeee
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

Pozwólcie proszę Drodzy Państwo że postaram się przetłumaczyć powyższy bełkot na język zrozumiały dla cywilizowanego człowieka: Panu Anonimowi chodziło z grubsza o to, że nie darzy motocyklistów przesadną sympatią.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tu się mylisz pròbowałem pisać tak zeby taki tempak o mora coś zrozumiał, jestem kierowcà jednoślada o pojemności 1,1. Prawo jazdy A od 1992. Cała ta pseudo brać jasnogòrska obwieszona odznakami i naszywkami, ktòre się na wzajem wykluczajà budzi u mnie pusty śmiech i jeszcze te kaski ala hełmy niemieckie-ja,ja,ja. Jak jadę autem to zawsze mam oczy do okoła głowy bo wiem ze pompiarz albo 125 bez prawka moze sobie poszarzować i dygać po ciàgłych lub zapier. na maksa a potem płacz i tyle, cieszcie się latem i abyście się odliczyli na tym śmiesznym rajdzie tzw. św.mikołaja he,he.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Żadna jasnogórska czy lichenska
Tak żeby lokalnie można było z kimś wyjechać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tłumacząc ponownie Pana Anonima na język polski: generalnie nie zostanie Jego kolegą nikt kto ma maszynę innej pojemności niż 1,1, kto nie zrobił prawa jazdy kat. A w 1992 roku (moje szanse rosną, dokładnie w tym roku zdałem egzamin na starym Minsku ale kolegami raczej nie zostaniemy), kto założy na głowę inny kask niż Jego oraz kto podąża na swoim motocyklu w miejsce inne niż wskazane przez Pana Anonima - gardzi nimi, śmieje się z nich i przepowiada rychłą śmierć spowodowaną wypadkiem drogowym. A wystarczy stosować się do Jego trudno zrozumiałych (genialne umysły często pozostają niezrozumiane przez maluczkich) ale jakże życzliwych i cennych wskazówek... Gdybym miał takie problemy z poprawnym wyrażaniem swych najprostszych myśli w czymś co przypominałoby chociaż z grubsza język polski też bym chodził od samego rana wkurwiony na wszystkich o wszystko.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ha ha dobre. Naprawdę dobrze przetłumaczone i przekazane. Pan anonim jest najprawdopodobniej zakałą rodziny i szkodnikiem społecznym nie wnoszącym nic do życia innych. Warto czasami pomyśleć, że nikt z nas nie jest pępkiem świata i żyjemy w systemie naczyń połączonych. Nie masz Anonim nic mądrego do napisania to nie zabieraj głosu bo internety marnujesz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Panie mareczek weź sie pan pieie...***lnij mocno w głupi łeb i przemyśl szkodniku społeczny co do kogo i po co sapiesz menn..do jedna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaka jest różnica pomiędzy Kat A a Kat B ....nie rozumień po co ta kategoria A . Zrobiłem 50 tys km na 125 kat B wiec się nie wymądrzaj bo prawko to każdy może zrobić tylko co z tego jak leży w szufladzie od 1992 roku hehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Też nie rozumiem mam B i zrobiłem sprinterem z przyczepa jakieś 3 mln km, jeżdze w kòłko z przeładowanym zestawem i nie wiem po co jest C i do tego jakies głupie E. Co do kolezki ktòry tłumaczy wpisy innych to jest raczej infantylne bo kazdy sobie przeczyta i skuma chyba ze nie ma mòzgu jak pan tłumacz filologiczny onanista.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja sprzedałam passata i mi smutno:(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Macie sekunde biegiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panowie lecimy w weekend razem tak na 2 - 3 godziny na winkle?
LWG
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Super. Ale nie widzę tej grupy na FB.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

.........https:// http://www.facebook.com groups/ 283482530140889/?ref=share......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Smiertelny-wypadek-motocyklisty-w-Gdansku-n156203.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz panie lwg proszę przetłumaczyć to przed czym ostrzegał starszy kolega. Narobiliście na niego kupsko bo jesteście tacy mądrzy.
Pajace.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...