Felgi stalowe - 15" 5x100 VW - gdzie kupie w 3miescie? (1) Witam Gdzie kupie felgi stalowe w 3miescie ?? Nie chce kupować online bo... kaz Raport drogowy (10 października 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (34) Korki w Oliwie po wypadku Niestety bardzo powoli jedziemy ul. Chwaszczyńską... Raport drogowy (9 października 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (32) Korki na końcówce obwodnicy Kończymy nasz środowy Raport Drogowy. Nie mamy...
Koszwały-Kiezmark (3) Na tym odcinku DK7 E77 jest jakiś wypadek, tylko nie wiem gdzie. xx Raport drogowy (8 października 2013), ost. aktualizacja: 16:00 (53) Rakoczego przejezdna Samochód, który uległ wypadkowi na ul. Rakoczego został... blacharz trójmiasto (3) Potrzebny mi ktoś, aby wstawić reperaturkę błotnika tylnego. Tylko wspawanie,... dżony Toyota Corolla E15-opinie (2) Cześć. Chciałem zasięgnąć opinii u posiadaczy samochodu toyota corolla 1.4 z... Ziggy Raport drogowy (7 października 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Wykolejenie tramwaju w Oliwie Z powodu wykolejenia tramwaju na pętli w... Komunikacja pomiędzy gdańsk główny - nowy port, prośba o pomoc. (3) Witam chciałbym zapytać się gdańszczan odnośnie jak dostać się z Gdańska... slonio Raport drogowy (4 października 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (54) Paraliż ul. Chwaszczyńskiej Wciąż duży ruch na ul. Chwaszczyńskiej w Gdyni.... Świadek kolizji, Grunwaldzka-Abrahama 4.10.13 g. 11.00 (4) Szukam świadków kolizji, droga w stronę Gdańska, skrzyżowanie koło Media... ogie Propozycja układu komunikacyjnego(tramwaje, autobusy; tylko linie dzienne!) na Chełmie, w Gdańsku. (7) Witam. Mógłbym prosić, abyście ocenili moją propozycję, która jest opisana... Peterowny Raport drogowy (3 października 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (32) W Gdyni korki nie odpuszczają W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego zakorkowana... Moja propozycja układu linii tramwajowych w Gdańsku. (1) Witam, przedstawiam Wam moją propozycje układu linii tramwajowych na terenie... Peterowny MIGomat w Gdańsku (3) Potrzebny mi dostęp do migomatu w Gdańsku, lub ew. wypożyczenie na parę... Paweł dziwne urzadzenia w kilku miejscach gdanska (9) Witam. W gdańsku pojawiły się nowe słupki z urządzeniami nie przypominającymi... lord Raport drogowy (2 października 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Powoli jedziemy Spacerową Kończymy dzisiejszy Raport Drogowy. Przytkaną... Uszkodzenie pojazdu na ul.Orzeszkowej w gdańsku 01.10. (1) Poszukuje świadka lub sprawcę uszkodzenia pojazdu vw caddy kolor szary dnia... Piotr Raport drogowy (1 października 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Korek na obwodnicy do Gdyni Kończymy dzisiejszy Raport Drogowy nie... Zabytkowe samochody (7) Czy ktoś z Was wie, w jaki sposób zarejestrować stare, zabytkowe auto? damian