Raport drogowy (30 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Korki na Obłużu nie odpuszczają Duży ruch do Osowej. Powoli jedziemy tam ul.... KOREK NA SŁOWACKEGO PRZED RONDEM DE LA SALLE OD STRONY ZŁOTEJ KARCZMY (7) Kierowcy nie zgadzajcie się na wstępujący w popołudniowych godzinach szczytu... AREK Jak dojadę z Szadółek na ulicę Magnacką 15? (3) Ktoś wie? Plissssssssss
dojazd do Nowego Portu (3) ELO :) Drodzy forumowicze mam pytanie. Dojadę do Nowego Portu drogą, która... mobilek Raport drogowy (27 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (33) Korki nie odpuszczają Powoli jedziemy al. Armii Krajowej do ul.... Gdzie w Gdyni kupic chromowane ramki do tablic???!!! (2) Ktos wie,prosze o info. Marko Golf 3 warto kupic??? (17) Przymierzam sie do kupna Golfa 3 ale słyszałam przerożne opinie szczególnie... Wanilia 26 spacerowa (6) CO to ma być???? dlaczego jechałem 50 minut do oliwy??? Dlaczego światła przy... skandal Jak dostać się z Trójmiasta do.. (1) ..Jeleniej Góry, lub dalej, do Szklarskiej Poręby? Pociąg/PKS. Połączenie... ellen Raport drogowy (26 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (35) Korki nie odpuszczają, potęguje je deszcz Spora kolejka samochodów ustawiła... Raport drogowy (24 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (68) Ruch odpuszcza Na koniec mała dawka informacji z wylotówek. Wyjazd na... Raport drogowy (25 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (59) Powoli jedziemy ul. Jana z Kolna Zakorkowana w górę jest ul. Spacerowa.... wymiana klocków hamulcowych od ręki (5) Witam, CZy ktoś się orientuje gdzie w okolicach obłuża / oksywia wymienią mi... Piotr Raport drogowy (23 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Korki na Słowackiego nie odpuszczają Wracamy na ul. Słowackiego w Gdańsku.... Raport drogowy (20 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Na wylotówkach spokojnie, czuć koniec lata Na koniec piątkowego raportu mała... Raport drogowy (19 września 2013), ost. aktualizacja: 16:40 (34) Wypadek na al. Hallera Z powodu wypadku z udziałem tramwaju do jakiej doszło... parkowanie na trawniku (11) Zastanawia mnie co powoduje kierowcami ,że parkują na trawniku ,kiedy... jolkafasolka Raport drogowy (18 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Korki nie odpuszczają Powoli jedziemy al. Armii Krajowej do ul.... Pomocy (3) Witam może ktoś mi pomoże jak najlepiej i najszybciej dostać się z lotniska w... dzinolu Raport drogowy (17 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (30) Ciasno na drogach do Witomina Zakorkowana jest ul. Chwarznieńska w kierunku...