Jak wygląda Sobieskiego/Morska w stronę Gdyni ?! (2) Jak w tytule :) S. Raport drogowy (5 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (30) Ciasno na al. Havla i ul. Świętokrzyskiej Zakorkowana w górę jest ul.... zamkniety kawalek drogi w orlowie przy tawernie (3) w niedziele jeszcze mozna bylo sobie zaparkowac na koncu drogi za tawerna... mojo jojo
Zaczepki pieszego przez kierowców o podwiezienie... (19) ... kilka dni temu miałam sytuacje że 2 kierowców (każdy z osobna) zapytał... ?? Gdzie w Gdańsku dostanę klucz nasadowy rozmiar. 36? (3) Witam Potrzebuję kupić klucz nasadowy rozmiar. 36. Gdzie w gdańsku mógł bym... mechanik amator Raport drogowy (4 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Ogromne korki na ul. Słowackiego Roboty drogowe na ul. Słowackiego tuż za... Przekładka anglika - koszt robocizny i czas (13) Mam pytanie jakie są koszty przekładki audi a4 i czas - pytanie do fachowców... bzyk Raport drogowy (3 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Ruch powoli odpuszcza Powoli jedziemy ul. Kwiatkowskiego do Obłuża od ul,... Raport drogowy (2 września 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (30) Powoli wjeżdżamy Sopocką do Karwin Ul. Chwaszczyńska nieco przytkana jest od... renault scenic gaz (3) witam chcę zakupić renault scenic z gazem rocznik 2000 czy ktoś posiada... max Niby policja (13) Dzisiaj był jakiś wypadek koło pomnika OfiarGrudnia. Korek dla jadących w... Gdynianin Otwierają estakade (4) a portal trojmiasto.pl nic nie pisze Śmiech na sali, a o pierdołach piszą abc Raport drogowy (30 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (36) Ciasno na Kieleckiej do Witomina Wolno jedziemy ul. Kartuską w kierunku... pranie tapicerki samochodowej - gdzie w Gdyni? (3) witam,mam pytanie gdzie w Gdyni polecacie firmę która solidnie wyczyści... user_13769324684 Kanał Samochodowy - gdzie? (5) Witam mam małe pytanie wie ktoś gdzie znajdę kanał samochodowy chcę sobie... Dawid remont morskiej (9) czy ktoś wie, co ci kretyni od remontów znowu wymyślili?od 3 dni korek na... Hela Instruktor jazdy (2) Witam. Przymierzam się do prawa jazdy i szukam jakiegoś dobrego instruktora... Paula Świadek zdarzenia!!!!!!pilne!!!!! (14) Witam, Poszukuje świadka kolizji drogowej z dnia 10.01.2013, które miało... Jan Kirszling Gdzie wymienić plandeke albo połatać w busie? (1) Jak w tytule gdzie w Gdańsku mozna naprawic plandeke albo tanio wymienic na... user_137692801367 Raport drogowy (29 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 09:00 (24) Spokojnie na drogach Przejazd z Sopotu do Gdańska już praktycznie bez...