Presidents w Gdyni - proszę o opinie. (5) Witam szanownych forumowiczów, Czy ktoś zna i może powiedzieć coś więcej... harry Raport drogowy (28 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (36) Powoli jedziemy al. AK w Gdańsku Korkuje się al. Armii Krajowej do... Przejazd przez rondo niczym badanie socjologiczne (1) Jak niektórzy zapewne już zauważyli we wsi Kowale przy stacji benzynowej... Miśszcz
Raport drogowy (27 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Ciasno wciąż w Gdyni W Gdyni bez zmian. Wciaż jedziemy wolno ul. Morską.... Problem z zamkiem w drzwiach (8) Kupiliśmy auto po próbie kradzieży. Zamek od strony pasażera był rozwiercony... xyz Raport drogowy (26 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Nocny ruch wahadłowy na Trakcie św. Wojciecha I tak duży ruch panuje na ul.... Raport drogowy (23 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Korki nie odpuszczają Piątek - nie dość, że popołudniowe korki tego dnia są... Seat cordoba (9) Mam seata cordobe 1.9 sedan jak podniesc mu tył mam nowe amorki i nic pomóżcie SEACIK najkrótsza droga na śląsk? (5) Czy da się już objechać Łódź? jak jeździcie? struś pędziwiatr Parkowanie w.. parku (6) Drodzy kierowcy - park i alejki parkowe nie służą do parkowania!! W sezonie... pieszy w parku Raport drogowy (22 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Korek na Słowackiego Niektórzy kierowcy postanowili ominąć Obwodnicę, gdzie... Egzamin na prawo jazdy - srtare zasady na teorii? (8) Moje pytanie dotyczy egzaminu teoretycznego na prawo jazdy. Doszły mnie... Ola Raport drogowy (21 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Cały czas ciasno na Spacerowej, uwaga na korek przy zjeździe z obwodnicy w... Eberspacher,webasto Sharan (3) Witam,mam problem z dogrzewaczem eberspacher w vw sharan (przestało... Tomasz kobita kamikadze na Bulońskiej (11) Szlag mnie trafia na debili którzy na dwupasmowej drodze wyprzedzają na... danziger Raport drogowy (20 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (33) Kolizja na Obodnicy na wysokości Chwarzna Uwaga na Obwodnicy, tam tuż za... Wyazd z "Tesco" ulicą Kcyńską - Gdynia. (3) Wyjeżdżając z "Tesco" ulicą Kcyńską spotykamy sygnalizator świetlny... .kierowca. Raport drogowy (19 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Ciasno na Spacerowej i Słowackiego Coraz ciaśniej na Spacerowej i... czy ktoś wie? (4) czy do Kościerzyny z Gdyni jeździ pociąg piętrowy ??niestety żadna informacja... Kasia Dojazd do Czymanowa k. Gniewina (4) Witam ! Wytłumacz mi ktoś jak dojechać do Czymanowa startując z Wejherowa ?... kris