Raport drogowy (8 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Korek na al. Niepodległości i na Małokackiej Podwale Przedmiejskie i Trakt -... poszukuję samochodu, ale chyba mam wygórowane wymagania :) pomocy (8) Witajcie. Poszukuję samochodu do kupienia... mam pewne parametry, które... myszka Raport drogowy (7 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 16:00 (15) Zatory ciągle w Gdyni i Oliwie W Gdyni polepszyła się sytuacja na...
Codzienny korek w Sopocie (3) Witam, czy ktoś w jakiś racjonalny sposób jest w stanie wytłumaczyć mi co to... Grzechu UWAGA NA KIEROWCÓW ZE WSI! (15) Znamy okoliczności tragicznego wypadku, do którego doszło w miejscowości... wiejski burek Raport drogowy (6 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Ciasno w kierunku Obłuża Kończymy nasz wtorkowy Raport Drogowy. Powoli... pytanie o mandat z fotoradaru (10) czy ktos kiedys dostal mandat z fotoradaru i zglaszal ze to niby ktos inny... ja Raport drogowy (5 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Umiarkowany ruch na drogach Kończymy nasz poniedziałkowy Raport Drogowy. Nie... Jana z Kolna!!! (8) Uwaga!! Jana z Kolna w kierunku Gdańska jest zamknięta dla pojazdów. Proszę... Andrussss Raport drogowy (2 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Umiarkowany ruch na drogach Ciasno jest na ul. Podwale Przedmiejskie do ul.... Ulica Dąbrowszczaków -próg zwalniający (11) Kogo denerwuje ten próg zwalnijący na ulicy Dąbrowszczaków?... artur ITD i inne nieoznakowane auta (17) Kopiuję tu, uzupełniajcie. Dosyć grabieniu nas przez rząd. Wideorejestratory... Egon Raport drogowy (26 lipca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (34) Kłopoty w ruchu na obwodnicy Zaczynamy od złych wieści z obwodnicy. Tam... wypadek motoru na obwodnicy poludniowej (1) 01.08.2013 okolo godziny 21:30 na obwodnicy poludniowej na wysokosci... malybrat KR1572K (33) Uwaga na zwariowana Pania z Opla (nr rej KR1572K)!! Ledwo zapalila sie... gdynianka Gdzie zainstalować lpg w Trójmieście do Mazdy 6 (4) Witam serdecznie, mieszkam w trójmieście od niedawna i właśnie kupiłam Mazdę... Andjaaa Raport drogowy (1 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Na drogach tłok, ale można wytrzymać Syreny zawyły z okazji 69. rocznicy... Szukam mechanika w Trojmiescie- Ford Focus diesel, blad "P0234" (3) Sytuacja występuje przy większym obciążeniu silnika - pierwszy raz odkryłem... Adamcyb DROGI NA STOGACH NIE PRZEJEZDE DLACZEGO? (5) Odnoszę się do tego że na naszych Gdańskich stogach nie idzie przejechać... KOSSA Raport drogowy (31 lipca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (32) Spore korki na Słowackiego W sporym towarzystwie jedziemy al. Armii Krajowej...