Raport drogowy (12 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Duży korek na Trasie Kwiatkowskiego Znacznie zmniejszył się korek na Podwalu... Niemiloserny smrod na stacji cpn Shell - Sopot (2) Kazdy wie jak tam od dwuch tygodni cuchnie zgnielizna z szamba, zostal zle... snołmen moduł komfortu do passata b5 (5) szukam kogoś kto posiada pasata b5 fl z 101 konnym silnikiem potrzebuje... hutek
Raport drogowy (9 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Ciasno nai Słowackiego przy Niedźwiedniku Na Słowackiego eldorado się... Listwa progowa audi a4 - gdzie dostanę (2) Jak w temacie... Gdzie mogę dostać w Gdańsku listwe progowa do audi a4? Pilne... CzekoladowaPralinka Raport drogowy (8 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Korek na al. Niepodległości i na Małokackiej Podwale Przedmiejskie i Trakt -... poszukuję samochodu, ale chyba mam wygórowane wymagania :) pomocy (8) Witajcie. Poszukuję samochodu do kupienia... mam pewne parametry, które... myszka Raport drogowy (7 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 16:00 (15) Zatory ciągle w Gdyni i Oliwie W Gdyni polepszyła się sytuacja na... Codzienny korek w Sopocie (3) Witam, czy ktoś w jakiś racjonalny sposób jest w stanie wytłumaczyć mi co to... Grzechu UWAGA NA KIEROWCÓW ZE WSI! (15) Znamy okoliczności tragicznego wypadku, do którego doszło w miejscowości... wiejski burek Raport drogowy (6 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Ciasno w kierunku Obłuża Kończymy nasz wtorkowy Raport Drogowy. Powoli... pytanie o mandat z fotoradaru (10) czy ktos kiedys dostal mandat z fotoradaru i zglaszal ze to niby ktos inny... ja Raport drogowy (5 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Umiarkowany ruch na drogach Kończymy nasz poniedziałkowy Raport Drogowy. Nie... Jana z Kolna!!! (8) Uwaga!! Jana z Kolna w kierunku Gdańska jest zamknięta dla pojazdów. Proszę... Andrussss Raport drogowy (2 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Umiarkowany ruch na drogach Ciasno jest na ul. Podwale Przedmiejskie do ul.... Ulica Dąbrowszczaków -próg zwalniający (11) Kogo denerwuje ten próg zwalnijący na ulicy Dąbrowszczaków?... artur ITD i inne nieoznakowane auta (17) Kopiuję tu, uzupełniajcie. Dosyć grabieniu nas przez rząd. Wideorejestratory... Egon Raport drogowy (26 lipca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (34) Kłopoty w ruchu na obwodnicy Zaczynamy od złych wieści z obwodnicy. Tam... wypadek motoru na obwodnicy poludniowej (1) 01.08.2013 okolo godziny 21:30 na obwodnicy poludniowej na wysokosci... malybrat KR1572K (33) Uwaga na zwariowana Pania z Opla (nr rej KR1572K)!! Ledwo zapalila sie... gdynianka