elektryka samochodowego z dojazdem (3) Witam, szukam elektryka jak w temacie, który jest w stanie dojechać do mnie i... karol Poświadcze (1) Witam . Dnia 12 sierpnia br byłam świadkiem kolizji samochodu citroen c4 i... ewelina Dlaczego w czasie Jarmarku można bezkarnie łamać przepisy? (1) Na wszystkich ulicach wjazdowych na Główne Miasto ustawione są znaki... stefa111
Raport drogowy (16 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (12) Ciaśniej, ale wciąż spokojnie To nasz ostatni regularny raport z dróg... Instruktor jazdy pilnie poszukiwany! (5) Witam, Jeżeli piszę w złym wątku to przepraszam. Poszukuję Instruktora... Ania Raport drogowy (14 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (44) Na Podwalu Przedmiejskim zmniejszył się korek Wreszcie odpuścił korek na... Wypadek Małomiejska (2) Zablokowany ruch na Małomiejskiej przez Policję, prawdopodobnie czekają na... wojt kretyn kierowca (8) dziś ok. 10.30 byłem świadkiem ciekawego zdarzenia..jadąc ul. chrzanowskiego... jasiu kierowcy kartuzy (6) miałem dzisiaj wątpliwą przyjemność poruszania się autem osobowym po... bolo Wypadek koło 14.00 (1) Czy ktoś może wie o jakimś wypadku koło godziny 14.00 w Gdańsku, gdzie jakieś... Blum Gdynia Pogórze (3) ktos wie co sie stalo przy pkl. dąbka w Gdyni na rondzie ? bo ladowal... emcia Ceny za uslugi u Trojmiejskich mechanikow (30) Jestem zszokowany cenami za uslugi jakie oferuja Trojmiejscy rzekomi... wladek dojazd (5) witam :))) szukam kogoś kto dojeżdża rano na 7 z Rotmanki do Gdańska kolo... ruda Raport drogowy (13 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Spory korek na Słowackiego Podwale Przedmiejskie pokonujemy już bez... UWAGA!!! Dzisiaj w nocy będzie ciemno! (10) Przypominam o tym wszystkim tym, którzy zapomnieli o tym, że jak pada deszcz,... kyselak Raport drogowy (12 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Duży korek na Trasie Kwiatkowskiego Znacznie zmniejszył się korek na Podwalu... Niemiloserny smrod na stacji cpn Shell - Sopot (2) Kazdy wie jak tam od dwuch tygodni cuchnie zgnielizna z szamba, zostal zle... snołmen moduł komfortu do passata b5 (5) szukam kogoś kto posiada pasata b5 fl z 101 konnym silnikiem potrzebuje... hutek Raport drogowy (9 sierpnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Ciasno nai Słowackiego przy Niedźwiedniku Na Słowackiego eldorado się... Listwa progowa audi a4 - gdzie dostanę (2) Jak w temacie... Gdzie mogę dostać w Gdańsku listwe progowa do audi a4? Pilne... CzekoladowaPralinka