wymiana uszcelki głowicy (9) Witam....czy możecie polecić jakiś warsztat samochodowy w Gdyni lub inną... zorba Raport drogowy (25 lutego 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (42) Ciasno na drodze do Chwaszczyna W Sopocie na gęsty ruch natkniemy się na ul.... poszukuję sprawcy kolizji (1) Witam. W sobotę 23.02.2013 r. po godz. 13:00 wybrałem się z dzieciakami na... aras3103
Raport drogowy (22 lutego 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Spokojnie na drogach Przed nami ostatni dzisiaj Raport Drogowy. Wylot z... szypkie autobusy (8) czemu ztm nie kupi szypkich autobusow do miasta??? bo kolega autem jedzie do... mobilek_81 Blacharz gdynia (1) Witam Poszukuje blacharza, kogos kto połata mi ramę w samochodzie 4x4... ai Raport drogowy (21 lutego 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (24) powoli jedziemy Spacerową Powoli wjeżdżamy ul. Spacerową pod górę do Osowy.... Nieszanowny piracie w szarej Kia Ceed GA 6797J (107) pan jezdzi codziennie obwodnica z Trojmiasta, zjezdza w Straszynie i jedzie... uczestnik ruchu Zacinający się pedał hamulca (9) Panowie, Ratujcie. Mam golfa IV 2002r. i od niedawna zacina mi się pedał... Beata Raport drogowy (20 lutego 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (32) Bez poważnych utrudnień Wolno za to jedziemy na wylotówkach. omijajcie ul.... przyciemnianie szyb Gdynia (1) Poleci ktoś jakiś nie drogi zakład gdzie przyciemnią mi tylne szyby? Ile... kk jak jechać ? skrzyżowanie w gdyni (14) witam :) mam pytanie odnoście poprawnej jazdy na jednym ze skrzyżowań w gdyni... asia Zniknęło lustro na wyjeździe z Dębowej (28) Już jakiś czas temu zniknęło lustro postawione na wyjeździe z ul. Dębowej.... Maria Raport drogowy (19 lutego 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Szczyt mija. Duży ruch odpuszcza Kończymy nasz popołudniowy Raport Drogowy.... Czy ktos z Was byl w Koleczkowie u elektryka samochodowego? (6) Codzi mi o ten zaklad, co z 218 zakreca sie w lewo i za pare kim po lewej?...... jaca Raport drogowy (18 lutego 2013), ost. aktualizacja: 16:30 (14) Paraliż na Kokoszkach W Sopocie na korki natkniemy się na ul. 3 Maja do al.... Peugeot nabija w 5-letnią gwarancję (3) Jeśli ktoś widział reklamę nowego Peugeota 301, to zauważył zapewne także... hektores Raport drogowy (15 lutego 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Ciasno na Małokackiej do WItomina Powoli jedziemy z Gdyni do Chwaszczyna DK... Przegląd techniczny auta, mechanik (8) Witam, Ktoś poleci jakiś warsztat na przegląd techniczny autka? Chodzi o... Maja Raport drogowy (14 lutego 2013), ost. aktualizacja: 16:30 (18) Ciasno na Sobieskiego w Gdańsku Korek mamy też na ul. Sobieskiego do ronda...