Opłata skarbowa za kupno samochodu w PL (2) Czy ktoś wie jakimi cenami kieruje się Urząd Skarbowy przy wycenie samochodu?... adoado0 Pytanie-akcja serwisowa (2) Ponad miesiąc temu ojcu zapalIła się kontrolka temp.,został wymieniony... Marcinkiewicz jak jzeździmy (57) Dzielę się z Państwem swimi refleksjami na temat zachowania na drodze.... jaga
mechanik od mercedesow potrzebny (6) witam mam problem w starym mercedesie w202 auto zaczelo na wolnych obrotach... mercmaniak wypadek Kolobrzeska na Przymorzu (1) disiaj w nocy około godziny 1wszej obudził mnie potworny huk, okazało sie że... jagoda Raport drogowy (15 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (40) Wciąż zakorkowana obwodnica Zakorkowana jest ul. Unruga i płk. Dąbka do ul.... auto w rozliczeniu i leasing (5) gdzie w trójmieście dobre komisy polecacie, sprawa pilna blondynka Raport drogowy (14 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (13) Ruch odpuszcza Odpuszczają problemy na ul. Chwaszczyńskiej i ul.... jak przekonać się do jazdy samochodem? (32) mam prawo jazdy, a nie mogę się przemóc by jeździć- dlaczego? co polecacie Marta P. Oldtimer na przejażdzkę. (12) Witam. Mój mąż interesuje się starymi samochodami. Czy gdzieś na terenie... LidkaJ VITO 2000 (7) potrzeba przywrócenia do życia Mercedesa vito... drajwer Mycie auta (6) Gdzie można samodzielnie, ręcznie umyć samochód w Gdańsku? Znacie jakieś... ja Raport drogowy (13 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Przejezdna Spacerowa W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego zakorkowana od... Raport drogowy (12 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Popołudniowe korki odpuszczają Sprawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi i... Raport drogowy (11 marca 2013), ost. aktualizacja: 16:30 (28) Ciasno na ul. Kołobrzeskiej na Przymorzu Niestety korek na krajowej... Dachowanie na sopockiej przed brodwinem (1) tak jak wyżej, nie ma większego korku ale uważać! pabitko Raport drogowy (8 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Wolno wjeżdżamy Małomiejską Zakorkowana jest ul. Sopocka. Wolno jedziemy od... Korzystacie z przechowalni opon? (12) Ile kosztuje takie przechowanie rocznie? Zuzia GKA VC55 (7) pozdrawiam blondynę, która pędzi przez miasto 100km/h a śpi na zielonym. tego... gość Raport drogowy (7 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Ścisk na Hutniczej W Gdyni uciążliwy ruch mamy na ul. Hutniczej do Rumi....