Raport drogowy (27 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (30) Powoli jedziemy al. Niepodległości w Sopocie Podwale Przedmiejskie nie... Raport drogowy (26 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Tramwaj zablokował al. Zwycięstwa Kieorwcy jadacy al. Zwycięstwa powinni... Gdzie w 3mieście można okleić auto folią? (5) Chodzi mi o oklejenie z zewnątrz jak i wewnatrz. ktos
części Hyundai lantra gdzie znajdę? (4) szukam części do hyundai lantra 99r, zawieszenie,belka tyl itp...... hyundai Raport drogowy (25 marca 2013), ost. aktualizacja: 16:00 (14) Zwalniamy na al. Niepodległości w Sopocie Wciąż nogę z gazu trzeba zdjąć na... AUDI ROZRZĄD (7) Witam wszystkich. Szukam dobrego i dokładnego mechanika,ktory ma pojecie i... Robin wymiana opon w skuterze - Gdańsk (1) sezon za pasem, a stare laczki nie nadają się już do niczego. czy jest jakiś... lewa w górę serwis pogwarancyjny toyoty (6) Mam pytanie czy ktos z was zna jakis dobry serwis aut japonskich... ANIA osobiscie testowalem wiele wideorejestratorow i uwazam iz najlepsza firma produkujaca wr to firma DOD (1) nie sa tanie ale jakos wykonania, obrazu, mozliwosci i funkcji bija kazda... what? Raport drogowy (22 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Przejezdna Spacerowa. Korek na obwodnicy Kierowcy jadący z Straszyna do... Raport drogowy (21 marca 2013), ost. aktualizacja: 16:30 (19) Korki na Małomiejskiej do centrum Zakorkowana ul. Chwaszczyńska do Gdyni... Sklep audio car na życzenie - gdzie w Trójmieście? (2) Poszukuje sklepu jakiegoś w trojmiescie gdzie zrobią mi skrzynie na głosniki... Seba Raport drogowy (20 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (40) Sopot przejeżdżamy sprawnie Sopot przejeżdżamy bez większych trudności. Al.... Raport drogowy (19 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (369) Paraliż na drogach w Sopocie Uwaga kierowcy! Zakorkowany mamy wjazd do... Jak się odwdzięczyć? (13) Co polecacie? Kierowca pewnego auta spowodował uszkodzenia innego auta na... syndyk OBWODNICA ZAMNKETA A WIELKOPOLSKA STOI W GDYNIA (1) moze zaktualizujecie info na wazzych stronach !!!! ppiiiper Dobra stacja kontroli pojazdów (11) Witam, w Gdyni mieszkam od niedawna, dlatego też chciałabym zapytać o uczciwą... NIZIA zarysowane samochody ! (1) zwracam się z prośbą o udzielenie informacji na temat zarysowanych nadwozi... bill Raport drogowy (18 marca 2013), ost. aktualizacja: 16:30 (17) Bez utrudnień na Trasie W-Z iąg dalszy informacji z trójmiejskich dróg.... pytanie do życzliwych (9) od 12 grudnia nie odpaliłam samochodu, stoi sobie biedak na parkingu. Jaką... nn