Raport drogowy (10 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (64) Paraliż dróg w Gdyni Ciasno jest na ul. Spacerowej w kierunku Osowy... Raport drogowy (9 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Powoli jedziemy ul. Sopocką. Duży ruch w obrębie skrzyżowania ul.... Raport drogowy (8 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Korki na Sopockiej Wciąż nogę z gazu trzeba zdjąć na ul. Małokackiej do...
Czy nasza służba zdrowia nie zgubiła czasem karetki? (3) Przy Baczyńskiego 7 od ok miesiąca stoi na parkingu Polonez ambulans i... jan pilnie parking pzu obok estakady (1) czy można tam zaparkować ? :) w niedziele czy będzie mandacik ? :) marek dobry nauczyciel nauki jazdy-Przymorze (10) kilka lat nie jezdzilam..Moze ktos polecic jakiegos fajnego instruktora na... daga Raport drogowy (5 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Zatkana al. Niepodległości w Sopocie W Sopocie na korki natkniemy się na ul.... Gdzie kradną w Trójmieście ? (149) Mieszkam w Trójmieście od 10 lat. Przez większość tego czasu mam samochód.... Trek Poszukuję sprawcy 15.03.13 g.5:45 Węzeł kliniczna (5) Dziś około godziny 5:45 naprzeciwko Szpitala "Kliniczna" doszło do... Przemek Raport drogowy (4 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Przytkana Sopocka Powoli jedziemy al. Armii Krajowej do ul. Łostowickiej.... Raport drogowy (3 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 16:30 (24) Ciasno na Jana z Kolna Sparaliżowana jest ul. Jana z Kolna do centrum na... Sacerowa-kolizja (12) Witam Poszukuję świadków złego stanu nawierzchni (zaśnieżenia i... kolizja Raport drogowy (2 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Ciasno na Spacerowej Sprawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi i Redy. Ul.... Raport drogowy (29 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Ruch w mieście odpuszcza Kończymy dzisiejszy Raport Drogowy. Przytkaną... OC. Kto wypowiada umowę - kupujący czy sprzedający? (4) Kupiłem auto. Chciałem kupić OC. Pani, z którą rozmawiałem o polisie zapytała... Jarek Naprawa bezgotówkowa w ASO z OC sprawcy - co z VAT-em? (5) Witam, Jakiś czas temu doszło do kolizji, zdecydowałem się na naprawę... Mio Regeneracja maglownicy (3) Witam wszystkich, Czy gdzieś w Trójmieście jest serwis oferujący pełną... pajac21 Wspólne dojazdy. (3) Witam. Nie wiem gdzie zamieścić ten wątek więc robię to tu. Pytanie brzmi czy... Pracuś Gdzie w 3miescie wyciszyc auto matami wygluszajacymi? (7) jak w temacie. koles Raport drogowy (28 marca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Ruch powoli odpuszcza Powoli jedziemy al. Armii Krajowej do ul....