Niedswiadczony kierowca (8) Chciałbym żeby przeczytał ten post kierowca, który dzisiaj, to jest... tupolew samochód (1) Może ktoś zna solidnego blacharza, najlepiej w okolicach Redłowa, żebym nie... anna1964 Raport drogowy (29 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 09:00 (16) Spokojny początek poranka Jakiś zator powstał na obwodnicy, przed węzłem...
Na moto (5) Cześć poszukuje osób które jeżdżą na motocyklach sami lub w grupach by... bmn91 Pilnie szukam - SKODA dobry elektyk-mechanik PROBLEM Z WSPOMAGANIEM :/ (9) Witam, w dopiero co kupionym samochodzie pojawił się problem ze wspomaganiem... Klaudia Mechanik do obejrzenia samochodu przed zakupem (6) Szukam mechanika, który może rzetelnie ocenić stan samochodu przed zakupem... deha Trzęsie hamulcem i kierwonicą...... (24) Może ktoś z Was miał podobny problem, przy hamowaniu trzęsie mi hamulec i... ania Raport drogowy (26 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Estakada w Gdyni zatkana Kończymy dzisiejszy Raport Drogowy. Sprawnie... Jakie jest przeznaczenie zasobników z wodą na stacjach benzynowych? (3) Mam do was pytanie. Zastanawia mnie po co ustawione są taki zasobniki z wodą... trtr Lakiernik samochodowy w Gdyni - może ktoś polecić? (4) Szukam lakiernika gdzieś w Gdyni, najlepiej, żeby nie był jakiś kosmicznie... volvo Raport drogowy (25 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Nadal sparaliżowana estakada w Gdyni W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego... ford mondeo warto? (9) rocznik powiedzmy 97 ,98 .stoje przed wyborem forda kombi tdi 2,0 lub lub... kupujacy Dobry i uczciwy mechanik z Gdyni poszukiwany (1) Witam, Szukam jak w temacie. Chodzi o uszczelnienie miski olejowej silnika... Karol dobry prawnik z okolic Puck- Reda - Gdynia, dot. oszustwa w transakcji kupna pojazdu (18) Znacie prawnika, który udzieli porady (i ile kosztuje taka porada) w sprawie... bmw Raport drogowy (24 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Wciąż ciasno na Estakadzie Kwiatkowskiego Sprawnie jedziemy z Gdyni w... pANTA Uczniowska (3) Skąd oni biorą te ceny? ktoś wytłumaczy? 80zł za klosz lampy a gdzie na... kierowca Raport drogowy (23 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Korki na al. Zwycięstwa i Kwiatkowskiego W korku staną też ci kierowcy,... Warsztat samochodowy do wymiany dwumasy Gdańsk (4) Witam! Czy możę ktoś polecić warsztat samochodowy do wymiany zestawu... Adam gdzie w 3m można lajsnąć wahę od kacapa? (6) gdzie w 3m można lajsnąć wahę od kacapa? misio pysio Poszukuję dobrego mechanika od toyoty (3) Słuchajcie kto zna dobrego mechanika od toyoty.Wymieniliśmy rozrząd i... -Morenka