Ankieta na temat "Wpływ płci na rodzaj kupowanego samochodu." (1) Witam, bardzo proszę o wypełnienie ankiety. Nie zajmie to wiele czasu, a... ankieta-motoryzacyjna Raport drogowy (22 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Gęsto z centrum do Witomina i na Karwiny Wciąż nogę z gazu trzeba zdjąć na... Teoria na nowych zasadach - kto zdawał ? (2) Czy ten nowy egzamin na prawo jazdy naprawdę jest taki trudny ? Może ktoś się... larisa28
Raport drogowy (19 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (13) Korki na ul. Słowackiego Kończymy dzisiejszy Raport Drogowy. Sprawnie ul.... Raport drogowy (18 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Przytkana al. Armii Krajowej Zakorkowana ul. Chwaszczyńska do Gdyni przed... Policjant pan i władca i to w świetle prawa (4) Historia ku przestrodze, w skrócie: Nie zatrzymałam się na stopie. Moja wina.... Kocio Raport drogowy (17 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (39) Korki na Małomiejskiej i Świętokrzyskiej Zakorkowana ul. Chwaszczyńska do... Raport drogowy (16 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (34) Sprawnie jedziemy obwodnicami Bez korków na obwodnicy. Nogę z gazu trzeba... auto z niemiec (4) witam, czy moglby mi ktos polecic kogos kto zajmuje sie importem aut z... pawel Remont ESTAKADY KWIATKOWSKIEGO (9) Podróż z Gdyni Głównej do Pogórza Górnego trwała wczoraj 2h10 minut. Wszystko... aska Serwis Klimatyzacja w 3mieście (7) Witam poszukuje dobrego serwisu zajmującym się klimatyzacją, niechodzi mi o... michał ankieta motoryzacyjna (1) Witam, bardzo proszę o wypełnienie ankiety. Nie zajmie to wiele czasu, a... ankieta-motoryzacyjna wypadek-ucieczka (7) Witam W dniu dzisiejszym o godzinie 16 na ul. Kołobrzeskiej na wysokości ul... poszkodowany. Raport drogowy (15 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (48) Gigantyczne korki w Gdyni W Gdańsku w tej chwili przejezdne jest: Podwale... elektryk Gdańsk (3) Witam, czy macie może jakiegoś elektryka samochodowego godnego polecenie? w... Karolina Raport drogowy (12 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (73) Korki na górnym odcinku al. AK w Gdańsku Zatkana al. Niepodległości w... Wymiana świec w Oplu Zafirze (7) Słuchajcie, muszę wymienic (chyba) świecie żarowe w oplu zafirze - bo zapala... Anka Raport drogowy (11 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (40) Korek na Estakadzie Kwiatkowskiego nie odpuszcza Kończymy dzisiejszy Raport... Zabierajmy ludzi z przystanków!!! (47) Osobiście praktykuję to od dawna i uwierzcie mi, że nie ma nic milszego jak... kika Mechanik od samochodów z automatyczną skrznią biegów (3) Witam, Szukam dobrego, niedrogiego mechanika który zna się na samochodach z... Karol