Tarcze hamulcowe-gdzie najtaniej ? (11) Witam Gdzie najtaniej w trójmieście kupię tarcze hamulcowe do corsy B 1.2... ania Stacja radiowa na drogę... (7) Może dziwne pytanie, ale jakiego radia słuchacie jeżdżąc samochodem? Ja... joanna833 Passaty z takim przebiegiem (8) Z ciekawości zajrzałem na ogłoszenia na tym portalu z zamiarem spojrzenia na... Pole minowe
NOWE TESTY NA PRAWKO (2) Witam chciałem poruszyc temat nowych testów no i tu rodzi sie pytanie... jano Raport drogowy (13 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (35) Duże korki w obrębie estakady i ul. Morskiej Kolejna garść informacji z al.... ważne (1) Czy można gdzieś zobaczyć schemat III etapu remontu estakady? Chciałbym już... po AUTO-KOMIS ALF ul. Warszawska 18 (2) Uczciwi? AsiaczeK_S_88 Raport drogowy (10 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (57) Korki nie chcą odpuszczać W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego zakorkowana nie... Straz miejska - przy wlocie z Sopotu do Gdynii, To byl radar ? (1) Witam , tak jak w tytule mam pytanie, czy oni stali z radarem, czy po prostu... Artur Raport drogowy (9 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Paraliż na ul. Słowackiego Korkuje się ul. Słowackiego do Niedźwienika.... Raport drogowy (8 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (35) Wypadek w Kowalach Nasz czytelnik informuje o wypadku w Kowalach. Ciasno... Gdzie wymienić opony na letnie w Gdańsku? (6) Poleciłby mi ktoś niedrogi warsztat w Gdańsku, gdzie mógłbym szybko wymienić... krystin gdzie wymienić szybę przednią w VW polo 2 (1) Gdzie mogę szybko i tanio wymienić szybę przednią w samochodzie VW polo 2.... karinabz Z Gdańska do Warszawy... (2) Możecie polecić przewoźnika innego niż polskibus,który jeździ na tej trasie ? Banana Raport drogowy (7 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Ciasno jest na wylocie z Gdyni w kierunku Chwaszczyna. Wolno jedziemy od... potrzebny klucz płaski 24. (4) Witam, Potrzebuję na chwilę klucza płaskiego 24. Muszę dokręcić czujnik... szymek Raport drogowy (6 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Ciasno na Spacerowej do Estakady Sprawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi i... Raport drogowy (30 kwietnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (38) Bez korków w Trójmieście Majówkę można uznać za rozpoczętą. Duży ruch na... powrót z majówki (3) Hej, jak wyglada wjazd z autostrady na obwodnice? Czy są korki do bramek? mx tapicer (1) Witam Potrzebował bym aby jakiś tapicer tanio obszył mi kierownice , materiał... autofil