Przestroga dla kierowców. (7) Wczoraj na Karwinach pewni "Panowie" podeszli do Pani wysiadającej... .kierowca. Raport drogowy (22 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (36) Korki powoli odpuszczają Przed nami ostatni dzisiaj Raport Drogowy. Wylot... Kradzieże na Kowalach (5) Na osiedlu Olimp okradają w biały dzień mieszkania w nocy auta oraz ich... martines
Cwaniactwo drogowe policji... (5) Dzisiejszy filmik, który całkiem przypadkowo nagrałem ukazujący cwaniactwo... Kuba Transport na lotnisko. PILNE (9) Potrzebuje transportu na lotnisko 23.05 o godz 4:00 rano z Osowej oczywiscie... Jessi Raport drogowy (21 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Ciasno na Morskiej i al. Zwycięstwa w Gdyni Duży ruch do Osowej. Powoli... Raport drogowy (20 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (39) Burza i opady deszczu utrudniają ruch W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego... Raport drogowy (17 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (48) Korki nie odpuszczają Ul. Chwaszczyńska nieco przytkana jest od Karwin do... Korek w stronę Gdynii (6) Ulewa przyszła i znów kanalizację szlag trafił na Al. Niepodległości w... Anonim666 Karta motorowerowa (3) Cześć mam 16 lat i skuter tylko jest problem nie mam karty motorowerowej. Czy... Tomek Czyszczenie i uzupełnianie klimy gdzie? (3) Witam, jaki jest koszt czyszczenia i uzupelnienia klimy (corsa d) i w jakim... AS gdzie przegląd PO zakupie (Gda) (4) Pomóżcie, jaki wybrać warsztat po zakupie szesnastoletniej Fiesty? ;) Chodzi... kamil Raport drogowy (16 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Zwalniamy na al. Niepodległości Pogoda sprzyja podróżom za kierownica. Aut... jejstracja auta ul. milskiego, od której wydają numerki? (7) Wiem że sama rejstracja auta od 8.00, ale czy numerki też od 8?, czy może... zagubiona:) Raport drogowy (15 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (39) Obwodnice przejezdne Ciasno jest też na ul. Chwaszczyńskiej do obwodnicy od... UWAGA na kradzieże paliwa! (3) Zeszłej nocy na moim osiedlu (Gdańsk Przymorze) doszło do kradzieży paliwa z... Ramoneska Raport drogowy (14 maja 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Wolno jedziemy ul. Morską do estakady Ul. Chwaszczyńska nieco przytkana jest... korki (16) A co to się wczoraj (10/04) działo po południu z dojazdem na Witomino ??... B. Potrzebny namiar na lawetę (1) Muszę ściągnąć auto z Jasienia na Olszynkę. Potrzebuję namiar i orientacyjną... AgusiaGda Dojazd do Gdańska (1) Witam, Poszukuje kogoś kto chciałby ze mną dojeżdzać do Gdańska z Tczewa boć... rachela1986