Raport drogowy (19 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Spory korek na Podwalu Przedmiejskim Na Podwalu Przedmiejskim korek sięga... Szkoła jazdy WITOMAX (2) Serdecznie polecam wyżej wymienioną szkołę jazdy WITOMAX w Rumi.... Pauliina_Sch Raport drogowy (18 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Przytkane wylotówki do Żukowa Zaczynamy ostatni dzisiaj Raport Drogowy....
Niebezpieczna sygnalizacja świetlna przy estakadzie (4) Na Obłużu przy zajeździe z estakady Kwiatkowskiego jest bardzo niebezpieczne... Michał Raport drogowy (17 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Duży ruch na Sopockiej W Gdyni bez zmian. Wciaż jedziemy wolno ul. Sopocką.... Droga guderskiego - polączenie (3) Witam , Ma ktoś pojęcie czy owa droga bedzie w najblizszym czasie robiona ,w... Matthew nie narażaj SIEBIE i dzieci, nie kupuj używanych aut! (15) http://moto.wp.pl/kat,106078,page,13,title,Najbardziej-niebezpieczne-samochod... tylko nie punto jak najprościej i jak najszybciej (2) dojadę do Gdyni na dworzec PKP z Gdańska z ul. Kartuskiej. Czy ktoś z Państwa... Maxi Raport drogowy (14 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (53) Zderzenie skutera z autem na Przerobce Korki niestety objęły też Źabianke.... Raport drogowy (13 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Korki na południu Gdańska Stoi al. AK do ul. Łostowickiej w stronę... uszczelnianie i nabijanie klimy gdzie? jaki koszt ? (3) uszczelnianie i nabijanie klimy gdzie? jaki koszt ? Megane 2 2003 llipo Raport drogowy (12 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (41) Tłok na gdyńskich ulicach nie odpuszcza W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego... Gdzie zrobić przegląd (2) witam, jestem z poza trójmiasta a jutro kończy mi się przegląd, mam renault... meganka Raport drogowy (11 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Korek na Rajskiej Zaczynamy ostatni dzisiaj Raport Drogowy. W korkach stoimy... Porysowane auto i polerowanie (4) Ktoś w nocy porysował mi kluczem lub gwoździem samochód. W niektórych... Bolo Raport drogowy (10 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Gęsto na Karwinach Ul. Chwaszczyńska nieco przytkana jest od Karwin do... Sarna na AK (2) A zabita wczoraj wieczorem na Armii Krajowej (między Łostowicką i Jasieniem w... Drajwer moja ukochana nexia (3) jakiś czas temu mój małżonek rozbił mój ukochany samochodzik :P nexie daewoo... Mikulka Dojazd do Sobieszewa. (2) Jak tam teraz sytuacja wygląda,można normalnie wjechac czy są jakieś objazdy... Banana Raport drogowy (7 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Weekendowe utrudnienia w ruchu w Gdańsku 7 i 8 czerwca będą utrudnienia w...