Namiary na osobe co by naprawila blacharke nadkola zjedzona przez korniki (13) Namiar na jakiegos emeryta lub renciste w garazu godnego polecenia, zadnych... janek Raport drogowy (25 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (71) Zwalniamy na Małomiejskiej i Świętokrzyskiej Zakorkowana ul. Chwaszczyńska... Zgubione rejestracje przy ul.Suchej (1) Witam po dzisiejszych ulewach zgubiono rejestracje od samochodu, przy końcu... tablica rejestracyjna
Car audio Trójmiasto (2) jakie znacie w Trójmieście placówki gdzie robią car audio? Kiedyp Raport drogowy (24 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Paraliż Traktu św. Wojciecha W Gdyni zakorkowana od serpentyn również ul.... Gwarancja na remont generalny silnika (Faktura VAT) (4) Witam, Chciałbym prosić o radę; otóż w październiku ub.roku miałem... darecki23 Raport drogowy (21 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 16:30 (41) Utrudnienia w ruchu pociągów Z powodu prac inwestyjnych doszło do pochylenia... NACIĄGANIE PRZEZ ZDIZ (3) wczoraj zaparkowałam auto na ul. Curie -Skłodowskiej, kupiłam bilet w... 16 nowa osowa (5) Witam , parę dni temu przeprowadziłam się na Osowę , niestety nie znam tu... Kasia samuraj (1) Post z tematu akademii dobrej jazdy oczywiście zostal usuniety, dlatego... samuraj Klimatyzacja instalacja Astra G (3) Pytanie: gdzie w Trójmieście mogę założyć klimatyzację do auta: Opel Astra... Marian jak długo jedzie się z gdańska do warszawy, korzystając z nowego odcinka nowej autostrady? (70) Witam, wybieram się niebawem do Warszawy. Zawsze jeździłam trasą przez... Ania jezdze 2 razy w tygodniu (1) zdecydowanie 7. po pierwsze 15 km krótsza, po drugie darmowa autostrada to 30... pozdr Szukamy świadków ( świadka) wypadku 22 MAJ (3) Poszukuje świadka wypadku który pomógł mojemu tacie zatrzymać kierowcę (... rurka Raport drogowy (20 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:30 (29) Korek na obwodnicy Południowej Potężny korek na obwodnicy po wypadku... Raport drogowy (19 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Spory korek na Podwalu Przedmiejskim Na Podwalu Przedmiejskim korek sięga... Szkoła jazdy WITOMAX (2) Serdecznie polecam wyżej wymienioną szkołę jazdy WITOMAX w Rumi.... Pauliina_Sch Raport drogowy (18 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Przytkane wylotówki do Żukowa Zaczynamy ostatni dzisiaj Raport Drogowy.... Niebezpieczna sygnalizacja świetlna przy estakadzie (4) Na Obłużu przy zajeździe z estakady Kwiatkowskiego jest bardzo niebezpieczne... Michał Raport drogowy (17 czerwca 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Duży ruch na Sopockiej W Gdyni bez zmian. Wciaż jedziemy wolno ul. Sopocką....