Co drugi GWE ma VW Passata bo "Konkel ma to i ja tysz" (17) To normalnie obciach, Co 2 samochód z Wejherowa to VW Passat i w większości... Konkel Rejestracja samochodu (29) Kupiłam pierwsze auto, więc jestem zielona ;) czy jest jakiś termin, w jakim... AsiaczeK_S_88 Tuning (3) godzie mozna kupic fajne gadzety do auta no np diody niebieskie do halusow i... E46
Raport drogowy (7 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Korki na ul. Słowackiego Wyjątkowo powoli jedziemy ul. Słowackiego z... Szukam pilnie świadka kolizji Opata Hackiego (1) Witam szukam pilnie świadka kolizji z dnia 06,12,2012 z godz. 08 20... Kamil Raport drogowy (6 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Paraliż Trasy Kwiatkowskiego W Gdyni mamy problemy z przejechaniem przez... Raport drogowy (5 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Paraliż centrum Gdańska Sparaliżowane centrum Gdańska. Wolno jedziemy w... Diody na samochodzie. (5) Gliniarze czepiają się, gdy na samochodzie osob. ktoś sobie zamontował... .kierowca. Raport drogowy (4 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 16:30 (30) Wolno jedziemy ul. Sopocką Mamy kłopoty na al. Armii Krajowej. Korek do... PROŚBA O RADĘ (25) Może mi ktoś poradzi co powinnam zrobić, stsram się kupić samochód i mam do... Mikulka zachowanie kierowców (18) Czy jest jakiś sposób, żeby jakoś domyśleć się czy też zauważyć, że kierowca... ipi Raport drogowy (3 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (31) powoli jedziemy ul. Słowackiego Wyjątkowo powoli jedziemy ul. Słowackiego z... Skrzyżowanie przy Galerii Rumia i Urzędzie Miasta (1) Co sądzicie o nowej organizacji ruchu na tym skrzyżowaniu? Teraz przy... :) odcięcie komunikacyjne osiedla przy ul. Słowackiego (9) Mieszkańcy osiedla Zakoniczyn oraz pobliskich szeregów mieszkalnych,... mieszkaniecwrzeszcza Raport drogowy (30 listopada 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Ruch w centrum Gdańska maleje W Gdańsku z trudnościami kierowcy poruszają... Drobne naprawy mechaniczne - gdzie? (7) Muszę w swoim aucie zrobić kilka drobnych napraw mechanicznych przed zimą...... patryk Raport drogowy (29 listopada 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Kłopoty w ruchu na obwodnicy Kierowcy podrużujący z Gdyni w kierunku... UWAGA ! NACIĄGACZ OSZUST ! (10) Od kilku dni na parkingu "Tesco" mężczyzna w wieku około 35 lat ,w... .kierowca. już 3 raz naprawiam samochód (40) Kupilem w niemczech samochod, w miarę nowy, niecały 2latek i do tej pory nie... bartekk Fotoradary na Słowackiego (15) Jadąc z Matarni w stronę Niedźwiednika można spotkać trzy fotoradary, dwa na... Zmotoryzowany_w_obawy