jak ocenić stan auta (26) Witam, muszę kupić auto za niewielkie pieniążki,więc starsze. Upatrzyłam... Lidka75 Raport drogowy (21 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (49) Potworne korki na Trakcie św. Wojciecha Dość mocno zakorkowana jest ul.... Galeria Bałtycka (5) Do Galerii Bałtyckiej korek od Miszewskiego - ruszyły wyprzedaże. luucy
droga do chojnic (3) Witam jutro rano wyjezdzam do chojnic o 6 ktora droge polecacie przy tych... piotr stłuczka w Wigilię 2012 Przymorze - Kołobrzeska/Al.Rzeczypospolitej (1) Poszukuję świadków kolizji, jaka miała miejsce 24.12.2012 ok. godz. 11 na... anna63gd Raport drogowy (27.12.2012) (1) Obwodnica przejezdna. Okoliczne wioski - Kowalewo, Kolbudy i Lublewo też... Niem kamery na ulicach Gdyni (2) Czy ktoś orientuje się gdzie na ulicach Gdyni są umieszczone kamery? Chodzi... mis pseudo nauka jazdy (3) Wracam dzisiaj z pracy tak około godz.19:30 wyprzedziła mnie L z ośrodka OSK... bolo Dorobienie kluczyka (3) Czy mógłby ktoś wskazać miejsce gdzie mozna dorobić drugi klucz z... Ab zabity człowiek przechodzący przez obwodnicę (3) powinno postawić się obok znaku "tylko dla samochodów" zakaz ruchu dla... zieleń A co powiecie na to? (6) Jeździłam Golfem 2 1,8 Gt,88r. benzyna-gaz.Ogólnie dobrze się... Kjopa3 Regeneracja rozruszników (jaki polecacie warsztat/sklep) (7) Jakie miejsce polecacie w gdańsku do regeneracji? (poszukiwany zwycięzca w... pp tzw gdańskie taksówki z tablicą rejestracyjną GKA (10) Czy nie razi was to że w Gdańsku dość często można spotkać taksówki z... kaszub kultura (6) a ja bym chciała serdecznie podziękować współuczestnikom ruchu...jestem... jj Raport drogowy (20 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (78) Wolno jedziemy ul. Sapcerową iestety fatalnie podróżuje się w Gdyni na... Raport drogowy (19 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Ciasno na DK 20 do Chwaszczyna Kończymy popołudniowy Raport Drogowy i... Wypadek na Chylońskiej (1) na wysokości Carrefour panienka z okienka Raport drogowy (18 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Ciasno na drogach w centrum Zakorkowana jest ul. Nowatorów do ul.... drogowe lodowisko (3) Jak długo jeszcze na bokach jezdni i chodnikach będzie zalegać 10 cm warstwa... polly Raport drogowy (17 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Korki na al. Armii Krajowej nie odpuszczają Powoli jedziemy ponadto al....