Galeria Bałtycka

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta
Do Galerii Bałtyckiej korek od Miszewskiego - ruszyły wyprzedaże.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Galeria Bałtycka

...i biedny naród, ciemiężony przez Tuska i Budynia jedzie wydać ostatnie dudki na szmatki i fatałaszki za 10 zeta.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena tego samego produktu (normalna) np. w październiku 50 zł.Tuż przed świętami w promocji 99 zł przecena ze 139zł. Poświąteczna wyprzedaż przecena z 99 zł na 79zł. Marzec, kiedy produktu trzeba pozbyć się ze sklepu, bo wchodzą rzeczy wiosenno-letnie, cicha obniżka na cenę właściwą 50 zł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie są przeceny w większości sklepów.
Ci co wcześniejszych cen artykułów nie znają, dają się nabrać na tzw. przeceny lub wyprzedaże, gdzie cena "obniżona" podczas wyprzedaży poświątecznej jest taka sama, jaka była do tej pory przez całe lato.
Bywa nie raz też , że cena "obniżona" na dany artykuł podczas wyprzedaży przekracza(!) cenę jaka obowiązywała wcześniej przez cały rok.
Kto nie zna cen ,ten staje się frajerem i myśli,że kupił okazjonalnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

w drugą stronę korek od wojska polskiego caly lewy pas stoi :)
gorzej niz przed swietami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Samochód z komisu - czy warto? (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (150 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...