ITD , Informacje o samochodach (5) Witam Chciałbym zacząć ten temat, ponieważ jak wiecie po trójmieście bedą... Michał Rozbłysk nad Gdynią, kto widział? 23:50 3.I.12 (13) 23:50 Narcyzowa 9. Nad gdynią w kierunku Gdańska widziałem ogromny rozbłysk,... ussero co Wy o tym sądzicie ? (21) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Inspekcja-poluje-na-kierowcow-w-Trojmiesc... Michalek
Raport drogowy (7 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Popołudniowy ruch odpuszcza Zakorkowana jest ul. Unruga i płk. Dąbka do ul.... Serwis specjalizujący się w FIATACH (7) Witam! Szukam serwisu specjalizującego się w naprawach Fiata - nie chodzi mi... xm W dniu 18.12.12 zagubiono tablicę rejestracyjną o numerze GS26458 (4) Prawdopodobnie była to Osowa.Znalazcę proszę o kontakt na email... Marcin Raport drogowy (4 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Zakorkowana Małomiejska i Podmiejska Zakorkowaną mamy niestety ul.... heh.. (3) Raz z WzgŚwMaksa koło nordei, zimą zeszłego roku widziałem jak nocny kilku... usser Ford Focus (1) Ford Focus ITD srebrny z fotoradarami z przodu i z tyłu nr Rejestracyjne WE... kkkkk parking Manhattan (3) Czy parking jest bezpłatny czy są jakieś opłaty. Jeśli tak to jakie? grzybiarz Fotoradary (12) Witam ! chciałbym dowiedzieć się ile fotoradarów stoi w Gdańsku. - 3... nie wiedzący Dziki na Witominskiej (8) Uwaga na dziki na ul. Witominskiej, miałam lekkie zderzenie, wydawałoby sie,... XX stare auta w Trójmiescie (3) kto ma niech sie pochwali weteranem, ja posiadam Zastavę 1100p z 1976 oraz... SzyKejn Raport drogowy (3 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Dobra sytuacja na wylotówce w kierunku Elbląga Przed nami ostatni dzisiaj... Złe oznakowanie? (2) Jadąc Słowackiego od strony Legionów/Rzeczypospolitej w kierunku Matarni przy... kyselak Raport drogowy (2 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Popołudnie bez zatorów w Trójmieście Kończymy dzisiejszy Raport Drogowy.... tory uliczne i szybkie ulice (5) siema niedawno przeprowadzilem sie z wejherowa do gdanska i teraz szukam... SPIDI e36 Raport drogowy (31 grudnia 2012), ost. aktualizacja: 15:00 (8) Spokojnie na drogach Zaczynamy ostatni w tym roku Raport Drogowy. Z tej... tablica rejestracyjna (3) Zgubiłem tablicę o nr.GA6815P krzychu327 Stłuczka na żelaznej z udziałem auta rozworzącym pieczywo 22.12.12 prosze świadków o pomoc (7) Witam w sobote 22.12.12 na ulicy żelaznej okolo 5 nad ranem samochód... artur