Raport drogowy (9 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Wciąż ciasno na Witominie Zakorkowana jest ul. Nowatorów do ul. Kartuskiej.... Raport drogowy (8 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (79) Kraksa na Ujeścisku. Korki na obwodnicy Ok. 10 pojazdów zderzyło się na ul.... zgubiona tablica rejestracyjna GDA... (1) Witam, w dniu 8.01.2013 w godzinach ok 16.30 zgubiłam tablicę rejestracyjną... monika
kiepskie paliwo statoil (3) Witam, mam pytanie , czy są może osoby które dnia 21.12.2013r tankowały na... gostekk Jak zdać testy na prawko? (2) Czy zna ktoś metodę na zdanie testów bez wkuwania na pamięć wszystkich pytań... krzychsopot ITD , Informacje o samochodach (5) Witam Chciałbym zacząć ten temat, ponieważ jak wiecie po trójmieście bedą... Michał Rozbłysk nad Gdynią, kto widział? 23:50 3.I.12 (13) 23:50 Narcyzowa 9. Nad gdynią w kierunku Gdańska widziałem ogromny rozbłysk,... ussero co Wy o tym sądzicie ? (21) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Inspekcja-poluje-na-kierowcow-w-Trojmiesc... Michalek Raport drogowy (7 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Popołudniowy ruch odpuszcza Zakorkowana jest ul. Unruga i płk. Dąbka do ul.... Serwis specjalizujący się w FIATACH (7) Witam! Szukam serwisu specjalizującego się w naprawach Fiata - nie chodzi mi... xm W dniu 18.12.12 zagubiono tablicę rejestracyjną o numerze GS26458 (4) Prawdopodobnie była to Osowa.Znalazcę proszę o kontakt na email... Marcin Raport drogowy (4 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Zakorkowana Małomiejska i Podmiejska Zakorkowaną mamy niestety ul.... heh.. (3) Raz z WzgŚwMaksa koło nordei, zimą zeszłego roku widziałem jak nocny kilku... usser Ford Focus (1) Ford Focus ITD srebrny z fotoradarami z przodu i z tyłu nr Rejestracyjne WE... kkkkk parking Manhattan (3) Czy parking jest bezpłatny czy są jakieś opłaty. Jeśli tak to jakie? grzybiarz Fotoradary (12) Witam ! chciałbym dowiedzieć się ile fotoradarów stoi w Gdańsku. - 3... nie wiedzący Dziki na Witominskiej (8) Uwaga na dziki na ul. Witominskiej, miałam lekkie zderzenie, wydawałoby sie,... XX stare auta w Trójmiescie (3) kto ma niech sie pochwali weteranem, ja posiadam Zastavę 1100p z 1976 oraz... SzyKejn Raport drogowy (3 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Dobra sytuacja na wylotówce w kierunku Elbląga Przed nami ostatni dzisiaj... Złe oznakowanie? (2) Jadąc Słowackiego od strony Legionów/Rzeczypospolitej w kierunku Matarni przy... kyselak