Ila zapłacić za paliwo na stacji "LUKOIL" ? (12) Ładnych parę lat temu przy tankowaniu paliwa na stacji paliw mieszczącej się... .kierowca. Nie używają kierunkowskazów - nagminnie !!!! (13) jak w tytule leszek kto jest w stanie naprawic? (3) witam szukam kogos kto mi wspawa nadkole razem z kielichem tylko jedna... gutekk
Cena wymiany oleju w autmacie audi a6 1.9tdi (14) Witam. Interesuje mnie cena i fachowa wymiana oleju w audi a6 a.9tdi 97 r.... Stokrotka 0_o Morena_Stłuczka na skrzyżowaniu Rakoczego z Bulońską (1) Kolejna stłuczka na skrzyżowaniu Rakoczego z Bulońską. Niestety jest to już... Basia wypadek na Grunwaldzkiej na wys. KMJ Kaszubowski (2) Czy coś wiadomo już o wypadku na Grunwaldzkiej, na miejscu jest jeszcze... _I_C_E_ Raport drogowy (25 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Ciasno na Słowackiego Wyjątkowo powoli jedziemy ul. Słowackiego od... Raport drogowy (24 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Popołudniowe korki odpuszczają prawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi i... drogie taxi (12) dzis tj.12.01.2013 sobota, wracałam taksówką z GALERII BAŁTYCKIEJ na... jg Gdańsk- Warszawa jak lepiej? (4) Witam Proszę polecić mi dojazd autem do Warszawy Czy lepiej "nową" 7 czy... Wiki Stłuczka stacja paliw Pod Żaglami ul. Nowowiczlińska Gdynia (2) Dnia 19.01.2013 na w/w stacji w wyniku poślizgu doznałem stłuczki mojego... andyt1@wp.pl Raport drogowy (23 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 16:00 (17) Utyka nam ul. Sapcerowa w kierunku Osowej. Powoli jedziemy od wysokości... bajzel (7) ABSy ESPsy sresy ja od 49lat jeżdżę autem i 0 kolizji z mojej winy, ponad 1... Miodek_W123_31lat_razem Raport drogowy (22 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Korki odpuszczają Powoli jedziemy ponadto al. Armii Krajowej do ul.... Problemy na przystankach (27) Przy okazji zimy wyszła pewna niedoróbka na trasie linii tramwajowej wzdłuż... zetjot Raport drogowy (21 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Ciasno na Spacerowej do Osowy Powoli jedziemy al. Armii Krajowej do ul.... Kontrolka ABS i ESP (14) Nagle się włączyły i się palą cały czas? Jaka przyczyna? Czujnik? Oba... Stach Taksówkarze (45) W ciągu ostatniego tygodnia widziałem co najmniej pięć razy jak Jaśnie... TaksówkarzTwójPan dziury ze az widak bruk (4) czemu tego nie lataja chocby z taczka i lopata ale najlepiej w nocy - czy to... Ares Raport drogowy (18 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (34) Korki odpuszczają Spokojniej za to w centrum Gdańska, zmniejszył się...