Raport drogowy (29 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (15) Ciasno na Spacerowej do Osowy Mamy kłopoty na al. Armii Krajowej. Korek do... Bezproblemowy przegląd auta w Gdańsku - GDZIE? (11) Bezproblemowy przegląd auta w Gdańsku - GDZIE? Ami Części z włókna szklanego, włókna węglowego...co o tym myślicie?? (4) ????? Paulus
nowe zasady przy zapisie na kurs prawa jazdy... (4) Czy ktoś z Was ma już jakieś doświadczenia w tej materii?? Bo mi dzis opadły... Tup Raport drogowy (28 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Ciasno na Sopockiej do Karwin Słowackiego w kierunku Matarni jedziemy bez... Ila zapłacić za paliwo na stacji "LUKOIL" ? (12) Ładnych parę lat temu przy tankowaniu paliwa na stacji paliw mieszczącej się... .kierowca. Nie używają kierunkowskazów - nagminnie !!!! (13) jak w tytule leszek kto jest w stanie naprawic? (3) witam szukam kogos kto mi wspawa nadkole razem z kielichem tylko jedna... gutekk Cena wymiany oleju w autmacie audi a6 1.9tdi (14) Witam. Interesuje mnie cena i fachowa wymiana oleju w audi a6 a.9tdi 97 r.... Stokrotka 0_o Morena_Stłuczka na skrzyżowaniu Rakoczego z Bulońską (1) Kolejna stłuczka na skrzyżowaniu Rakoczego z Bulońską. Niestety jest to już... Basia wypadek na Grunwaldzkiej na wys. KMJ Kaszubowski (2) Czy coś wiadomo już o wypadku na Grunwaldzkiej, na miejscu jest jeszcze... _I_C_E_ Raport drogowy (25 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Ciasno na Słowackiego Wyjątkowo powoli jedziemy ul. Słowackiego od... Raport drogowy (24 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Popołudniowe korki odpuszczają prawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi i... drogie taxi (12) dzis tj.12.01.2013 sobota, wracałam taksówką z GALERII BAŁTYCKIEJ na... jg Gdańsk- Warszawa jak lepiej? (4) Witam Proszę polecić mi dojazd autem do Warszawy Czy lepiej "nową" 7 czy... Wiki Stłuczka stacja paliw Pod Żaglami ul. Nowowiczlińska Gdynia (2) Dnia 19.01.2013 na w/w stacji w wyniku poślizgu doznałem stłuczki mojego... andyt1@wp.pl Raport drogowy (23 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 16:00 (17) Utyka nam ul. Sapcerowa w kierunku Osowej. Powoli jedziemy od wysokości... bajzel (7) ABSy ESPsy sresy ja od 49lat jeżdżę autem i 0 kolizji z mojej winy, ponad 1... Miodek_W123_31lat_razem Raport drogowy (22 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Korki odpuszczają Powoli jedziemy ponadto al. Armii Krajowej do ul.... Problemy na przystankach (27) Przy okazji zimy wyszła pewna niedoróbka na trasie linii tramwajowej wzdłuż... zetjot