Raport drogowy (17 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Ciasno na Morskiej w Gdyni Sprawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi i Redy.... Badanie techniczne osobówki (22) Witam Badanie techniczne osobówki prywatnej jest ważne na rok. Wykonanie... Kocio Raport drogowy (16 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (32) Zator na obwodnicy do Gdyni Zacisnąć zęby trzeba także jadąc ul. Kartuską w...
Raport drogowy (16 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 06:30 (2) Zator na Trakcie św. Wojciecha Zaczynamy poranny Raport Drogowy. Kłopoty w... Poszukuję opinii o szkole doskonalenia techniki jazdy dawny Renk teraz ASCENT (2) j.w. poproszę o informację czy doświadczony kierowca będzie zadwolony z... Jaśka Szrot Gdynia i okolice- gdzie? (3) Witam, chciałbym się Was zapytać gdzie można szukać części (głownie plastiki)... Krzysiek Raport drogowy (15 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Ścisk na estakadzie w Gdyni Ciasno jest na ul. Spacerowej w kierunku Osowy... Raport drogowy (14 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Korki maleją. Przejezdne obwodnice W Gdańsku z trudnościami kierowcy... Raport drogowy (11 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (102) Korki powoli odpuszczają Ruch na drogach powoli się uspokaja, ale wciąż nie... Zima mnie zaskoczyła i potrzebuję pomocy! (9) Może ktoś będzie chciał zarobić przy wymianie kół z letnich na zimowe?... Majka Srebrny Focus ITD (11) Ostatnio można owego spotkać. Wczoraj na końcu obwodnicy przy Tesco, dzisiaj... broda Hucisko w godzinach porannych (3) Chciałem spytać jak wygląda droga na Podwalu Staromiejskim, Hucisku i... Hubert Raport drogowy (10 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Mniej korków na drogach W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego nieco zakorkowana od... ul. WIELKOPOLSKA - Gdynia (3) wypadek - auto obkrecilo i wisi na bandzie , prosze o ostroznosc piper Bus 9 osobowy - wynajmę (1) Chciałbym wynająć dobrego BUSA na 9 osób, im większy tym lepiej. Ważne żeby... Grzesiek Raport drogowy (9 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Wciąż ciasno na Witominie Zakorkowana jest ul. Nowatorów do ul. Kartuskiej.... Raport drogowy (8 stycznia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (79) Kraksa na Ujeścisku. Korki na obwodnicy Ok. 10 pojazdów zderzyło się na ul.... zgubiona tablica rejestracyjna GDA... (1) Witam, w dniu 8.01.2013 w godzinach ok 16.30 zgubiłam tablicę rejestracyjną... monika kiepskie paliwo statoil (3) Witam, mam pytanie , czy są może osoby które dnia 21.12.2013r tankowały na... gostekk Jak zdać testy na prawko? (2) Czy zna ktoś metodę na zdanie testów bez wkuwania na pamięć wszystkich pytań... krzychsopot