jakimi trasami jezdzi sie w gdansku na egzaminie na rawko "B" 13 mar. 2012 (1) miałam juz 2 egzaminy:/ pierwszy oblany na rękawie z mojej winy- potracenie... sks Ogólnodostępny kanał / rampa (6) Witam. Wiek ktoś może gdzie znajdują się takie ogólnodostępne kanały, bądź... K4f Rondo na Targu Drzewnym (8) Witam!! Czy jest ktoś w stanie jednoznacznie określić kto ma pierszeństwo... WMG
Raport drogowy (16 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Zator na al. Grunwaldzkiej do Wrzeszcza Mamy poważny zator drogowy na ul.... Raport drogowy (15 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Ruch powoli odpuszcza Dość mocno zakorkowana jest ul. Spacerowa w stronę... Raport drogowy (14 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Od jutra utrudnienia na obwodnicy i \"siódemce\" Już jutro drogowcy utrudnią... Auto na gaz- szukam (22) moze wiecie o kimś, kto sprzedaje wśród Waszych znajomych pojemne autko na... Alis Jak dorobić kluczyk do vw sharan 2001 (2) jak dorobic kluczych z immobilajzerem i działającym centralnym na pilota,... kordesik Raport drogowy (13 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (37) Kłopoty na ul. Sopockiej w Gdyni Dość mocno zakorkowana jest ul. Spacerowa w... Które sygnalizacje do likwidacji? (5) Ostatnio zastanawiałem się na likwidacją niektórych sygnalizacji w... trefny Bardzo uprzejmy kierowca na linii 148 z ZKM Gdańsk (2) Witam. Może wątek nietypowy jednakże dla mnie bardzo istotny. Przede... Pasażer Szukam świadków stłuczki na skrzyzowaniu Sobieskiego i Wileńskiej, w niedzielę 11:03 o godz 13:00 (1) Hej, szukam świadków, którzy widzieli stłuczkę Szukam świadków stłuczki na... kierowca Raport drogowy (12 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Trwa paraliż gdyńskich ulic Przed nami 11, ostatni dzisiaj Raport Drogowy.... Gdzie ci drogowcy? (4) Euro 2012 juz za nieco ponad 100 dni, większość prac drogowych w powijakach a... Marek Co dalej z akcją Stop wysokim ceną paliw. (3) Pytanie,co dalej z tą akcją bo efekt słaby Czy będą nowe protesty,docierające... kierowca Grunaldzka na wysokości kortów przy Uphagena i teatru Miniatura: czy jest tam przejście dla pieszych? (2) Ostatnio było coś o tym że zlikwidowane. A jak jest teraz? Jest tam przejście... Sajwer Raport drogowy (9 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Korkowy dramat w Gdyni trwa dalej W zatorze jest ul. Janka Wiśniewskiego od... Kymco New Dink 50 - (1) Witam .Mam pytanie co sądzicie o takim pojeżdzie, mam go od niespełna roku... omega Raport drogowy (9 marca 2012), ost. aktualizacja: 06:30 (2) Jeszcze spokojnie na drogach Kierowcy, którzy teraz postanowili wyjść z domu... morska (1) tak jak mieszkam tu juz 30 pare lat w zyciu nie widziałam takiego zatoru od... njh777